Värnamodagarna, lägesrapport och veckor.

Hej godingar! Här var det inte livat minsann, i kontrast till vanliga livet som stundtals känns som om det maxar hundra kilometer i timmen utan broms. Det är redan slutet av augusti, och det är helt galet. För tio veckor sedan flyttade jag in i Madeleines dåvarande rum, för fem veckor sedan var jag i Gränna med Ellen, om fem veckor har jag haft min första troligtvis jetlagspräglade dag i Ubud, om tio har jag bott i Indonesien i en månad och om femton är jag brunbränd hemma i Sverige igen och i full gång med att sätta upp adventsljusstaken i fönstret. Woop. Hjärnan kan inte riktigt ta in det. Tillbaka till nuet och en lägesrapport på det.Förra veckan:
 Proppad med saker från morgon till kväll då årets upplaga av min kära hemstads stadsfest drog igång, i perfekt kombination med att sommarvärmen återvände och mina jobbtider inte var alltför många. Istället blev det massa häng och mat nere i stan med vänner och bekanta, en dag på sjön med David, en stängning eller två, en ordentlig utgång i fredags komplett med blåmärken på fötterna dagen efter, myskvällar med ännu fler avsnitt Bron, 70-årskalas och slutligen förberedelser inför Bali-resan som tidigare nämnt närmar sig med stormsteg. Kan även ha hunnit spela någon omgång Yatzy med mamma också, ty Yatzy är det bästa vi vet. Generellt kändes det som om jag flög fram och tillbaka konstant hela veckan, men det var härligt.

Just nu: Är inne på min fjärde lediga dag och har till slut lyckats lugna min rastlösa själ något efter en helgs återkommande jag-har-inget-att-göra-och-jag-hatar-det. Har spenderat måndagen med att vakna hos David, läsa Det är något som inte stämmer, byta från ett par mjukisbyxor till ett annat samt sitta i telefonkö. Ikväll ska jag laga middagen och prata London-minnen en sväng med mina två nötter. Sedan kolla mera Bron.

Kommande vecka: Några större och några mindre jobbpass, våfflor med mormor och morfar, träff med min psykolog efter ett uppehåll på nio månader, en ledig fredag och en släktmiddag som avslutning framåt söndagen. Känns lovande!


Kommentarer
Skrivet av: a n n i k a

Mums!

2016-08-29 @ 18:21:20
URL: http://leavanny.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0