Dubbelhakor, tacomys och en återförening.


Mitt dygn mellan måndag och tisdag var så bra. Efter att ha kickstartat veckan på optimalt sätt genom jobb 6-11 blev jag upplockad av hon till vänster för att hämta hon till höger på tågstationen, och sedan hade jag privilegiet att få umgås med dem konstant fram tills att jag började jobba igen efter lunch igår. Att få återförenas i landet med ICA, osthyvlar och normala kuddstorlekar efter ett halvår bland britter, Tesco och turister överallt var underbart härligt. Vi kramades massvis, promenade omkring i staden så att jag fick visa alla platser jag berättat om under det senaste halvåret, myste nere vid ån, njöt av solen och låg och skrattade på madrasserna som tog upp hela golvet i mitt rum. Framåt kvällen vankades det tacos med min familj och runt nio-tiden hade vi sällskap av filtar, jordnötssringar samt fem av mina övriga bästa vänner ute på vår altan. Lyllo jag, kände jag mest hela tiden. Kunde inte ha önskat mig en drömmigare kväll än den, trots brända popcorn och augustivärmens frånvaro.

 
I tisdags sov vi länge och åt frukost innan arbetet återigen kallade för min del, och vi skiljdes åt efter 24 timmar ihop. Saknar dem redan så att det gör ont. Tur att vi åtminstonde bor i samma land igen och kan ses snart igen. Tro inte att ni kommer bli av med mig så lätt, hörrni ♥.


Kommentarer
Skrivet av: josephine Asplund

Ha en underbar dag och super fin blogg, kram <3

2016-08-18 @ 09:56:09
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i enorma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0