Lycka i materiell form.


Nytt från senaste tiden; en fluffig vit kofta som knappt syns eftersom ljuset var så dåligt att jag inte kunde motstå frestelsen att höja ljusstyrkan aningen för mycket när jag redigerade, ett grått mys-linne från Hollister och en lång fladdrig och mönstrad tunn kofta. Och så mina skor då såklart, men de har ni redan sett. Ser framemot att spatsera omkring i allt detta.

Vi var barn men ville vara värstingar.

 
Måndagen blev som förväntat en tipptopp dag (minus matteprovet som gick rakt åt fel håll men äh) och tisdagen har inte levererat direkt dåligt den heller. Kan konstatera att detta verkligen är min vecka, på alla sätt och vis. Rätt inställning hörrni, det är grejen det. Hur jag har valt att se på saker tillsammans i en kombination med inställda lektioner och en perfekt samarbetskompis slutade nämnligen med att jag och Sara tidigare idag kom till stunden då vi satte punkt på vårt projektarbete. Och det är obeskrivligt hur bra det känns. Fyrtio sidor text är producerade, fotnoterna sitter där och analysen blev som vi tänkt oss. Till och med titeln vi hade tänkt oss visade sig fungera och då kändes livet ungefär som himmelriket på jorden. Imorgon är det bara ihopsättning och utskrivning av alltet på schemat, och sedan har vi gjort vårat. Lyckan är enorm och det ska firas stort med tapas på torsdagkväll. Idag fick jag nöja mig med världens bästa kycklingsallad från jobbet, att hjälpa mamma med att rulla köttbullar inför påsk och att kolla på Lotta Lundgren-gifs istället men det var inte fel det heller.

Månadens.. (mars 2015)

Sammanfattning: Mars går på fullaste allvar att sammanfatta i fem ord; gymnasiearbete, bananpannkakor, jordnötssmör, promenader och vårlängtan. Det beskriver de flesta av de senaste 30 dagarna. Förutom det har jag varit på studentfest, ätit årets första utomhus-glassar, köpt nya favoritskor till sommaren, halvt och halvt tittat på Wallander, bakat bröd och godsaker, jobbat på dubbla jobb, pluggat övriga ämnen och försökt hänga med i svängarna någolunda bra. Ingenting speciellt alltså. Och det har gått helt okej. Nu ser jag framemot en fin April utan oväntade och plötsliga snöstormar och förhoppningsvis, massvis med trevligheter.

    
                  

Bästa:
Att promenera i solen, antingen själv med musik i öronen eller med en fin vän bredvid sig. Det är svårslaget. Sen känns det himla skönt att ha en inkomst i sommar säkrad.
Sämsta: Tidsbrist när man verkligen vill ha mer och rastlöshet när man bara vill att timmarna ska gå.
Minne: Hamnade på blogg.se's framsida två dagar i rad, roligt värre.
Roligaste: De där diskussionerna om äggen natten mellan den 25e och 26e. 
Finaste: Tulpaner och knoppar på träden wihi.
Vill ha: Tarzan på DVD för det är den mysigaste filmen alla tider.
Låt: Paper Light (Higher) - Loreen, Effortless - Sabina Ddumba
Stolthet: Att jag höll på att halvt bryta ihop men höll tal på SweMUN ändå.
Bästa kväll/dag/helg/stunder: På något vänster, fredag den 13/3? Hann med så himla mycket på få timmar -  en härlig skoldag, ett varv runt Apladalen med Johanna, balklädersutprovning med Anton, fika med måndagsmys och sen hela kvällen med David.
Främsta sysselsättning: Hänga med diverse skolböcker och skoldator och göra diverse skoluppgifter.
Framgång: Nytt jobb inför sommaren!
Oförglömliga: När vi satte punkt på slutsatsen i gymnasiearbetet och därmed var färdiga med projektet vi aldrig trodde skulle ta slut, förstår ni ens den lyckan?
Lärdom: Ny vecka, nya tag #klyscha
Nygamla kärlek: Bananpannkakor, på riktigt det bästa som finns just nu.
Upptäckt: Spiskummin. Mhm.
Hat: De där dagarna när allting bara går helt åt skogen och man är säker på att det inte kan bli värre, men blir överbevisad när naturen överraskar en med tio kilo iskallt hagel i sista uppförsbacken innan man är hemma och väntarna ligger kvar i skåpet. Då mår man.
Godaste: Falafel. Och Cinnamon Buns-glassen mmmhm.
Längtan: Påsklovet, mina småkusiner jag inte träffat på alldeles för länge och så semester i husbilen senare i år.
Saknad: Thailandet.
Besatthet:
 Alltså.. morötter?
Irritations-moment: Open Office samt när man ska placera diagram i allmänhet.

                     

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0