Tro, hopp och kärlek.


Det smycke jag utan tvekan använder mest av alla är mitt Thomas Sabo-armband jag fick i konfirmationspresent och har fyllt på med berlocker varje år sedan dess. I julas fick jag ytterligare en som jag önskat mig av mormor och morfar - tro, hopp och kärlek, och nu hänger det lilla ankaret så fint bland de andra. Älskar att de går att göra så personliga och tidlösa, och att jag snart kommer behöva köpa ännu en länk då min nuvarande börjar bli ganska full.

Varför äta mansmat när man kan äta frukost?

Bästa starten i världen.

God morgon snyggingar! Idag vaknade jag utan tvekan på rätt sida och trots att jag knappt varit uppe två timmar tror jag detta kommer bli en bra dag. Stor lättnad efter denna veckan! Planerna ser ut så att jag strax ska stänga av internet (pluggtips nummer ett) och lägga undan mobilen för att ge mig på en engelskauppsats, därefter lite idrottsteori. I eftermiddag tänkte jag inte göra annat än vad som faller mig in och ikväll kommer Ellen och Frida hit för att äta enchiladas och mysa. Mycket, mycket lovande lördag. Ha det!

Banana pancakes.

 
Något som vi åt ett antal gånger under våra två veckor i Kata då det fanns stånd precis överallt längs gatorna som sålde det, var bananpannkakor. Jag som första gången trodde att jag skulle få något liknande det vi har här i Sverige med ägg och sånt där i blev lite besviken när det var mer som en tunn pannkaka, liknande crêpes än tjocka plättar, men det var absolut inte äckligt för det. Fanns med alla möjliga tillbehör, från russin till ost till frukt. Vi i familjen körde dock på ett säkert kort och tvalde nutella. Underbar kombination, om än lite kladdig. Måste försöka få till detta här hemma i Sverige någon gång, mhm.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0