Fyra favoriter på väggen.Det här med att regelbundet samla på sig fina glas, bestick, tallrikar och annat roligt inför framtiden sedan barnsben har inte gått något vidare för mig. Många av mina kompisar har redan fulla uppsättningar av silverskedar eller vinglas, medan det i min låda finns en stekpanna, lite grillbestick och två kökshanddukar. Stabilt, stabilt. Kommer få förlita mig totalt på IKEA när det blir dags. Inredning däremot, det går lite bättre, speciellt när det kommer till tavlor eftersom jag har en förkärlek till plåtskyltar och mer än gärna köper dem, haha. De här ovan är mina fyra favoriter och jag vet exakt hur de ska sitta i mitt framtida kök tillsammans med massa andra i samma stil efter att jag har köpt dem. Jag var inne i en helt underbar affär i Danmark i somras som säkert hade 100 olika motiv och kommer ångra mig för alltid eftersom jag bara fick med mig en hem. 


En tripp till Malmö.Hej på er! Kom precis hem efter en väldigt lång men himla bra dag i Malmö. Skrattat mycket, köpt ett enda litet ynka plagg vilket inte hörde till planen (hade världens lista) och åkt bil i timvis. Åt även lunch på Vapiano vilket var det godaste på länge, stark tomatsås, vitlök och kyckling är lycka i matform och avslutade med att diskutera allt och ingenting i mörkret på vägen tillbaka. Härligt. Nu inväntar jag pojkvän resten av fredagskvällen, precis som det ska vara. 

Tulpaner och rosor överallt.

Blivit besatt av blommor, smygtitt på nya klänningen där med.
 
Efter ett par mindre bra dagar tidigare i veckan känns det oerhört skönt att sitta här och ärligt kunna skriva att det faktiskt har varit ljusare idag, både inuti och utanpå. Solen tittade fram omkring lunch och ungefär samtidigt vändes en vanligtvis lång och seg torsdag till rolig och intressant istället, jag kom till exempel på mig själv att gå runt och le i korridoren efter filosofilektionen vilket inte hör till standarden, haha. Men man blir verkligen tusen gånger piggare och gladare när man har solen omkring sig så för min del får våren gärna komma redan nu. Energin som följer med kommer behövas, speciellt kommande veckor när jag lär drunka i skolarbete. Det blir roligt. Annat som också höjer humöret är att jag har fått hem en fin klänning på posten, ikväll ska äta hallonpaj och imorgon spendera en studiedag på Emporia med de närmsta vännerna. Bäst ska det bli.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0