You were always there when I looked back.

Promenad med pojkvän tidigare ikväll, finaste himlen nånsin.

Tja fokes, måndagen är över och jag måste säga att den varit väldans produktiv. Betade av ett naturkunskapsprov imorse, lämnade in min avslutande fotouppgift som jag bara skjutit upp sisådär ett halvår (deadline imon, stabilt emilia, stabilt) och sen har jag haft sällskap och packhjälp av David hela eftermiddagen och kvällen då vi åker till Stockholm imorgon med resten av samhällstreorna. Ska faktiskt bli skitkul och jag är peppad, trots att det kommer bli galet intensivt med nio studiebesök, en teater, en hel del fritid och 12 timmar i buss på bara tre dagar. Ser mest framemot riksdagen och klostret imorgon, kommer bli superintressant! Och sen ska besöket på river island inte bli direkt otrevligt det heller, haha.

Vi får se om jag har orken att blogga när vi är där uppe, annars hörs vi med bildbomb och allt sånt på fredag. Pöss på er!

Nollning 2014.

Tack till Johanna, Lina och varnamonyheter.se.
 
En liten inblick från vår nollning i tisdags, var så galet äckligt men också så väldans roligt! Vill inte ens veta vad det var vi hade lagt i presseningen och i poolen, haha. I början var jag tveksam till hela grejen och lite orolig för att nån skulle gå för långt så att det skulle bli dålig stämning bland alla på grund av det, men vi hade ändå bra koll på det mesta så det var inga problem alls. Ettorna verkade ha skitkul, skrattade en hel del och allt blev därför superlyckat. Är sjukt tacksam till tjejerna som tog tag i och ordnade med allt, och till hela samhäll. Vi är bäst, helt enkelt.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0