Words fall through me and always fool me and I can't react.



Är totalt nerkärad i denna låt, så så så fin. Kör den på repeat men till skillnad från annan musik hoppas jag att jag aldrig tröttnar♥♥.

Take that sinking boat and lead it home.

Sist jag besökte staden, 2011

Måndag = vaknade hos livan med henne och Johanna precis lagom tidigt, åt grötfrukost med dem och hann med ett antal ärenden på stan innan lunch, därefter har det inte hänt speciellt mycket i mitt liv. Deppade ihop totalt efter att ha tittat på några vänner-avsnitt efter maten eftersom världens bästa par gjorde slut och efter det har jag inte kännt för att göra annat än att lyssna på chillidill-listan och dega framför datorn, vilket är precis vad jag har gjort. En mugcake, lite plugg och fix inför morgondagen och det var det. Avancerad dag, oh yes.

Nu ska jag stänga resväskan, bre frukostmackor och dricka te. Inatt klockan fyra lämnar bilen värnamo och några timmar senare är jag i London. Kan inte vara mer peppad än såhär, kommer bli så äckligt bra detta. Puss!

Haunted Houses.



Johanna visade mig dessa klipp igår och jag fattar inte varför jag aldrig sett dem tidigare, så sjukt roliga! Älskar Amy, älskar Andy och jag älskar också att skrämma folk, fast jag är världssämst på det. Hade mer än gärna varit en av skådespelarna eller där inne, hur kul? Att vara besökare är jag inte lika säker på med tanke på att jag nog är mer lättskrämd än vad jag tror, hehe. Hade ni velat gå? 

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0