Take me to another dimension.


Det är torsdag eftermiddag klockan 14:30 och jag sitter mest och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka och jobba min näst sista stängning för sommaren. Gårkvällen var mindre trevlig då det blev rätt stressigt ett tag och jag kom inte hem förrän tre timmar efter vi låst dörrarna, men nu är den över iallafall så man får ju se det positivt! Förhoppningsvis blir det enklare ikväll, man lär sig ju nytt varje gång. Nu tror jag ska sätta mig och börja på någon av de två böckerna jag va och lånade i förmiddags, biografier båda två, och sen plöja ett eller två avsnitt av Vänner. Helt nyförälskad i den serien och perfekt uppladdning inför kvällen. Det plus kaffe plus mat plus celsius på rasten är grejen. Ha det! 

Harry Potter goes teen-movie.Hittade detta underbara klipp på Veckorevyn igår, så sjukt välgjord och helt klockren, haha. Hade lätt velat se den filmen.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0