Åh jag vill bara ha dig nära vi är gjorda för varandra.

 
Bild ett tog jag för fem minuter sen när jag tittade ut (det snöar - mycket - för tillfället), andra bilden är från i imorse då jag hade Jojj här på mysfrukost. Började vid tio idag med så vi passade på att få en bra start på dagen, sen väntades en timmes historia & lunch innan jag tog helg. Kändes ju lagom nödvändigt att ens åka ner till skolan för det lilla, men men. Har man bil är det lättare, hihi.

Nu har jag varit hemma ett par timmar och bara latat mig, men tror faktiskt jag ska ta tag i och göra något vettigt istället. Hela denna kväll och absolut hela dagen imorgon kommer nämligen gå åt till rep med livslust då Walt Whitman, en känd gospelsångare från USA är här för att jobba + sjunga konsert med oss imorgonkväll, så det blir ingen tid över för mig förrän på söndag. Och då har jag annat att göra ändå. Fullt upp alltså, men förhoppningsvis kul, trots att jag inte är speciellt taggad just nu. Håller tummarna för att det kommer med tiden.

Vi hörs senare, puss.
 
 

Månadens.. (januari 2014)

Sammanfattning: Årets första månad är över och jag tycker att det har varit 31 väldigt bra dagar. Inledde 2014 med massa goa människor, fortsatte med att fylla 18 och firade det x2, la lovets sista dagar på att plugga körkortsteori och nyhetsbevakning med jojjo och sen började skolan igen. Pluggade sönder som den samhällare jag är, cruisade runt i bilen med mitt lilla rosa plastkort som numera låter mig göra det, tittade på Harry Potter och huttrar eftersom det är kallt överallt på vardagarna, oavsett om man är inomhus eller utomhus. Nu börjar all vårlängtan smyga på i och med att affärerna börjar fyllas med sommarkläder och planer börjar göras, men innan vintern är över vill jag åka skidor och pulka också. Det får helt enkelt bli i februari, låter bra jao.

 
Bästa: Känslan när man tinar upp efter att ha varit utomhus, havregrynsgröt & russin varje morgon, förändringar, bloggens 5-årsdag och att öppna paket hihi. 
Sämsta: Att det är så äckligt dålig uppvärmning i skolan, alla fryser, snälla kommunen, höj värmen bara lite? Lägg pengar på rätt saker liksom.
Hat/kärlek: Glass, och all denna snö. Det är ju fint och ljust och vackert men också fett jobbig att cykla/köra i.
Roligt minne:
 Skålade i vin med kusinen på födelsedagen, lagligt och allt. Nyårsafton hade också en del minnesvärda händelser, haha.
Humör: Hyfsat okej, tror jag.
Vill ha:
Egen bil, bensin och en resa inbokad. Och bättre blodcirkulation. Och ett sommarjobb.
Låt: NEEDTOBREATHE – SlumberEd Sheeran – I See FireIngrid Michaelson – You and I
Bästa kväll/dag/helg: Bastade med måndagsmys en kväll + jkpg med Ellen & Ellen.
Mysigaste: har haft två kvällar tillsammans med Johanna, en när vi körde massage-stund & skrattade, en när vi såg på Carrie och förälskade oss i VS på riktigt.
Tråkigaste: Att plugga körkortsteori..
Oförglömliga: ..men det var det värt efter den 16/1 när jag tog körkort ihihi..
Stolthet: .. vilket jag också är galet stolt över + att plugget går bra.
Skratt: Alltså, ylvis 
Gulligaste: Anton & Filip's lilla dikt jag fick av dem/fotoalbumet från MM, naw.
Svaghet: Blommiga tröjor, har fått/köpt tre nya inom loppet av två veckor.
Beroende: Handkräm punkt.
Irritations-moment: Det otydliga brevet med information om en kommande utflykt jag fick av E, O och J i födelsedagspresent.. fattar ingenting. De babblar om packningslista, spanjorer, italienare och underställ. Gah blir frustrerad, så nyfiken! 
Godaste: Kyckling-quessadillas vs bananpannkakor, kan inte bestämma mig.
Längtan: Våååår alternativt solsemester.

People like us we don't need that much just someone that starts, starts the spark in our bonfire hearts.

 
 
Hej alla, förlåt för tråkig uppdatering för tillfället men jag vet inte, det är inte min dag. Trots att jag hade sovmorgon till tio, slutade innan klockan två, spelade gitarr och hängde med Ellen och Ellen hela eftermiddagen idag vilket är typ den bästa möjliga torsdag jag kunnat få känner jag mig bara allmänt.. oinspirerad.. och det är så segt. Är lättirriterad och uttråkad och rastlös och bara blä, jag vet inte vad jag ska göra åt det. Allt går fel. Pms frågetecken utropstecken. Blä igen.

Av den anledningen sätter jag punkt här och rostar två mackor istället. Återkommer när jag kan bidra med något mer upplyftande istället. Pussss.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0