Åh jag vill bara ha dig nära vi är gjorda för varandra.

 
Bild ett tog jag för fem minuter sen när jag tittade ut (det snöar - mycket - för tillfället), andra bilden är från i imorse då jag hade Jojj här på mysfrukost. Började vid tio idag med så vi passade på att få en bra start på dagen, sen väntades en timmes historia & lunch innan jag tog helg. Kändes ju lagom nödvändigt att ens åka ner till skolan för det lilla, men men. Har man bil är det lättare, hihi.

Nu har jag varit hemma ett par timmar och bara latat mig, men tror faktiskt jag ska ta tag i och göra något vettigt istället. Hela denna kväll och absolut hela dagen imorgon kommer nämligen gå åt till rep med livslust då Walt Whitman, en känd gospelsångare från USA är här för att jobba + sjunga konsert med oss imorgonkväll, så det blir ingen tid över för mig förrän på söndag. Och då har jag annat att göra ändå. Fullt upp alltså, men förhoppningsvis kul, trots att jag inte är speciellt taggad just nu. Håller tummarna för att det kommer med tiden.

Vi hörs senare, puss.
 
 

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0