Månadens.. (februari 2014)

Sammanfattning: Februari har varit månaden då livet i största del haft samma mönster varje dag; sova-äta-plugga-äta-plugga-sova, och det har ju inte direkt varit superkul för varken er eller mig. Skolan har varit sjukt påfrestande, eller är det jag som ställer alldeles för höga krav. Oavsett vilket så har den tagit tid. Mitt i allt kom dock ett efterlängtat sportlov och trots att jag gärna befunnit mig i Österrike och flugit ner för backarna blev det bra ändå och jag är nöjd med det mesta och glad att årets vädermässigt mest tråkiga dagar är förbi och ljusare är påväg.Bästa: Lovet med mycket tid för kompisar och familj, att solen inte längre går ner klockan fyra, att conversen har invigts, att jag börjat med att fixa till mitt rum och mina fina vänner.
Sämsta: Noll inspiration att blogga i omgångar, sadly enough.
Framgång: Har som jag skrev igår fått jobb, wah! Äntligen.
Humör: Extremt varierande, vissa dagar i botten och andra på topp.
Vill ha:
Fortfarande en resa nånstans. 
Låt: The Royal Concept – On Our WayA Great Big World – Say Something
Bästa kväll/dag/helg: Ullared, alla ♥'s eller när jag var hos mormor och morfar.
Mysigaste: Åka bil hem på nätterna med kompisar.
Tråkigaste: Att jag aldrig hann åka skidor innan snön försvann, buhu.
Stolthet: Vissa betyg.
Skratt: "Vilken krydda lagar lampor bäst? Svar: Kan-el". Eller Johan Glans.
Gulligaste: Småbarn, trots att de kastar ris precis överallt och snorar ner en. De är för söta ändå ♥.
Beroende: Att sätta in snygga engelska uttryck i allt jag säger, låter så himla töntigt men ibland funkar helt enkelt inte simpel svenska.
Irritations-moment: Ersättningsbussar.
Godaste: Gröt som alltid eller Skyr-yogurth.
Längtan: Påsklovet om planerna vi tänkt med MM blir av + Osloresan med LL.
Upptäckt: Gossip Girl hihi, älskar.


Downtown the young ones are growing.Heej alla, bra med er? Med mig är det super, jag är lika glad nu som jag var igår, mitt liv går på rätt håll inom alla områden och det känns så himla bra! Allt faller på plats liksom, haha. Som den här dagen till exempel, blir bara bättre och bättre. Forrest gump på historian, bananpannkakor när jag kom hem, och nu ska jag handla med mamma, sen blir kvällen som jag skrev innan; massa kompisar och kyrkan. Och förutom det har jag hur många blogginlägg på G som helst vilket var ett tag sen. Måste säga att februari har levererat här i slutet, helt klart. Love life.
Ha det bäst!

Never gonna give you up, never gonna let you down.

 
Pappa tog fram sin låda med gamla skivor igår och jag blev så glad när han lät mig ta några stycken för att sätta upp på min kommande vägg. Som ni redan förstått och jag upprepat ett par gånger tycker jag numera vinyler är så coolt och snyggt, är självklart inte den första som insett det men ja, nu har jag fallit för det. Bortsett från alla album visade det sig även att vi hade kvar en gammal spelare som enligt far min fungerar, så någon dag när jag har tiden ska jag gräva fram den och testa. Trots att jag aldrig ens använt en lp-skiva innan blir jag nostalgisk, haha. Musik är livet, speciellt när det är gammal disco från 80-talet.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0