Something ends and something new begins.

Fem favoritstunder med favoritpersoner under året.
 
Sista dagen av 2014 är här och som vanligt känns det jättekonstigt enligt mig eftersom ingenting förändras när man jämför idag och morgonndagen mer än vi säger att det är 2015 och jag fyller ett år äldre. Nyår är egentligen en oerhört överskattad tillställning enligt mig på grund av det, men samtidigt säger jag inte nej till att få klä upp mig och spendera en hel kväll med vänner heller hihi, så jag tänker inte klaga. I år blir det som jag skrev för någon dag sen finmiddag och allmänt trevligt umgänge ute i Lerdala för min del vilket ska bli skitkul. Har knappt hunnit träffa vissa av människorna som kommer detta lovet och saknar dem! 

Nu ska jag möta upp Johanna och handla plus laga mat. Hörs vi inte mer får ni ha en underbart bra nyårsafton och ett gott nytt år! Kram 

Månadens.. (december 2014)

Sammanfattning: De här sista 31 dagarna av 2014 har varit otroligt intensiva stundals, iallafall de första två tredjedelarna. Det var högar av plugg kombinerat med julklappsinköp, diverse lucia-framträdanden, julkonserter och ännu mer plugg. Var riktigt trött på det framåt slutet men jag höll ut och det känns bäst nu i efterhand. Annars har det varit massa regn, massa grått, lite sol, lite snö, godisbakande, glöggdrickande, filmkvällar och små utflykter framför allt till området kring Jönköping med olika personer. Stressen från hösten har äntligen börjat lägga sig hyfsat och det är så stört skönt. Nu ska jag få världens bästa start på 2015.

                        

Bästa: 
 Att det snöade där jag firade jul, skolpaus, framtiden, Musikhjälpen, David, 
Sämsta: Att Love Actually inte var lika bra som förväntat, när man stressar jättemycket i onödan, fladdrande stearinljus som gör en nervös på lucia och att jag har tröttnat på att köra bil, tycker det är så tråkigt, speciellt långa sträckor.
Minne: Känslan efter mitt sista prov samma dag som vi gick på lov. Obeskrivlig lättnad.
Roligaste: Att min lilla kusin avslöjade tomten på sisådär fem sekunder haha! Och "Med andra ord".
Äckligaste: Bearnaiseeeee.
Vill ha: Fått så himla mycket fint det senaste så det känns fel att skriva något här.
Låt: Avicii – The NightsWerner & Werner – Vår julskinka har rymtThe Sweet Remains – Dance With Me 
Skratt:
Fredrik Backman's texter!
Stolthet: Att skolan var pain i slutet men att jag tog mig igenom det och känner att jag verkligen gjorde så bra jag kunde.
Bästa kväll/dag/helg/stunder: Julgodisbak hos farmor, 
Oförglömliga: Soluppgången över ett frostigt Store Mosse.
Lärdom: Att alla verkligen inte har det likabra och att jag ska vara så tacksam över mitt liv, min familj och alla andra omkring mig. Man kan aldrig uppskatta en person för mycket.
Mysigaste: Haha hela månaden känns som att jag skrivit "såå mysigt" tusen gånger det senaste. 
Nygamla kärlek: Mitt duntäcke och jul-te 
Upptäckt: Rusta. Älska Rusta.
Irritations-moment: Människor som inte vet hur man ska bete sig när man är publik, när folk inte säger tack för att man ställer upp fast man egentligen inte vill.
Hat: Att månaden gick så fort, hann ju knappt njuta haha.
Godaste: Risgrynsgröt, glögg och clementiner.
Ångest: Sveriges politik.
Längtan: Åka skidor, åh vad jag vill. Så fort jag ser snö är jag beredd att lämna Värnamo samma sekund.

                        

If you want to be with me you have to follow through.

                                                                                                                                                                                                       Julklapp från bror, älskar det. 

God morgon snyggingar, eller är ni vakna än? Själv åt jag frukost framför nyhetsmorgon vid halv åtta och sedan dess har jag lagt två timmar på ett skolarbete jag kommer hamna lite efter med annars. Egentligen går det emot alla mina principer att plugga under ett lov men detta året får det bli så, vet att det kommer vara värt det i efterhand! Har även hunnit rensa mitt golv från allt och ingenting jag slängt där och känner mig såå nöjd med att klockan inte ens är elva, haha. Nu ska jag värma mat och därefter åka mot Max. Kom och hälsa på mig, puss!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0