Kärlekslista #34


1. Jenna Marbles, se ovan.
2. Jordnötssmör på knäckebröd.
3. Lektioner utan lärare som slutar med politikdiskussioner och kaffe i ugglan med bästa klassisarna.
4. Att ha spotifylistan inställd på random så att en gammal nostagli-låt plötsligt börjar spelas och man direkt flashbackar tillbaka till 2011 och 2012 och minns allt man gjorde då och ler lite. 
5. Veckorevyns vecko-horoskop varje måndagkväll.
6. Vindruvor som smakar sockervadd, finns på ica. Typ godis fast frukt. Lovar.
7. 8factapp.
8. Tjocka halsdukar och att jag ska unna mig att köpa mig en ny nu i höst.
9. Denna bloggen  http://dendarholden.blogg.se/.
10. Ösregn.

Love life, la la la la.

kusin och jag idag efter konfirmationen

Hej världen, söndagkväll och jag mår bäst. Denna helgen har precis som jag förutspådde i fredags blivit väldigt stressig och igår hann jag knappt andas mellan varven när jag åkte fram och tillbaka hem-jobb-rydaholm, men får ändå högsta poäng på grund av allt som hänt. Klart det finns saker som alltid kan förbättras, men samtidigt existerar det aldrig stunder som det inte finns det (komplicerade till det nu jag vet), så jag är nöjd. Så länge man försöker göra det bästa av situationen och njuta av livet blir resultatet ofta himla lyckat.

Med de visa orden sagda ska jag fortsätta njuta av min egentid framför datorn och dreggla efter kläder från sheinside som jag egentligen har råd med men är för snål för att köpa. Sen pausa för kvällsmat och därefter återvända tillbaka hit, fortsätta med samma sak igen och kanske nörda lite partiprogram. Fint ska det va.

En av de bättre lördagskvällarna.

 
Igårkväll var jag och sju andra goa tjejer hembjudna till finaste Filippa på 17-årsmiddag och det blev en himla mysig avslutning på dagen. Huset hon bor i är helt underbart, (jag vill flytta dit), maten var amazing och sällskapet likaså, sen toppades allt med det bästa spelet genom tiderna aka med andra ord och disneymusik i bilen på vägen hem. Trevligt värre.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0