Månadens.. (april 2014)

Sammanfattning: Wow, insåg precis nu när jag gick igenom bloggen att april har varit galet fullspäckat av saker och att livet verkligen pågick i full fart utan paus i flera veckor ett tag. Då man hann knappt smälta en sak förrän nästa hände, det var utbytet med östersjö-länderna, kvällar med kompisar, roadtrips, många timmar på jobbet, födelsedagsfiranden, påsk, plugg i mängder och tusen andra saker också. Varit riktigt trött vissa stunder på grund av allt, men nu i efterhand var det nog värt det ändå. Har trots allt haft himla kul och 2014-burken har fyllts på med nya lappar nästan varje dag. På det sättet hoppas jag maj fortsätter precis likadant, wihi. Däremot gärna med lite mindre plugg och lite mer energi, både åt mig och alla andra. Det behövs.

                         
 
Bästa: Påsklovet, att få lön, att kunna vara ute utan jacka, serie-tittar-kvällar, första stunderna på konstgräset, att få tillbaka lyckade prov och min familj.
Sämsta: Min mobiltelefon, vill inte köpa ny, för dyrt.
Framgång:
Longboardåkandet, det går framåt och är askul!
Kärlek: VÄDRET
Minne:
Har en del roliga minnen från midsommarfesten vi höll för tyskarna, tror dock inte jag tar upp dem här, haha, sen en del andra fina från resten av den veckan också.
Humör: Bra och positivt!
Vill ha:
En ny garderob och vita tapeter.
Låt: Jens Hult – Precis som du vill Mr. Probz – Waves - Robin Schulz Radio Edit Vance Joy – Riptide
Bästa kväll/dag/helg: Varbergsdagarna med MM.
Tråkigaste: Högskoleprovet. Uff.
Oförglömliga: Första gången jag och Ellen testade en viss chilisås en viss kille hade med sig till skolan en dag, det var starkt, haha. Kommer aldrig glömma min bästis min när halsen började bränna.
Stolthet: Genomförde projekt "bada på påsklovet". 
Lärdom: Tänd grillen i tid och försök inte starta med treans växel.
Skratt: Första kvällen på påsklovet med Liv och Johanna, hade sååå ont i magen tack vare de tjejerna.
Svaghet: Tidsoptimist javisst.
Irritations-moment: I och med utbytesveckan när vi skulle gå runt Osudden och det inte ställdes in, trots att regnet öste ner och det var typ, tre grader varmt. Och falska rykten.
Godaste: Alltså, mellanmålsmat. Keso med hallon, rostat bröd, rawbites, mumma!
Längtan: Ut i världen, har blivit många timmar på olika resebloggar de senaste veckorna..
Upptäckt: Sushi är inte min grej.

                        

Valborg.


Hej på er, sista april och valborg är här vilket känns himla trevligt då det som alla vet innebär ledighet imorgon, hihi. Det måste ju utan tvekan vara det allra bästa med vårterminen, går man ens någon full vecka i skolan? Tror knappast det, små mini-lov överallt, det gillar vi. Det gör det annars jobbiga livet aningen lättare tillsammans med ljuset (♥), all extremt bra musik som släpps och tankarna på sommaren, vet inte hur man hade klarat av all stress utan de där sakerna, haha.

Hur som helst, kom hem strax efter tre idag och har inte gått nånting alls gjort sen dess vilket ger konsekvensen att jag nu måste aktivera hjärnan ordentligt för att skriva klart en uppsats då resten av veckan är ganska fullbokad. Som belöning spenderas kvällen ute i Lerdala med ett par vänner. Blir trevligt. Hare!

Slå mig hårt i ansiktet så får jag känna att jag lever.

Lite smådetaljer på mitt nygamla rum, har precis fått iordning allt som hamnade på golvet/bordet igår så nu ska det finslipas haha, plötsligt fanns massa lediga ytor jag aldrig haft innan och det är ju alltid trevligt. Och ja, jag färgsorterar filmfodral, lev med det.
 
 

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0