Månadens.. (september)

Sammanfattning: September månad har gått så sjukligt fort, jag inser det nu i efterhand när jag läst igenom alla inlägg här på bloggen. Skolveckorna flyger förbi och helgerna likså, fyllda med olika saker från fredag til söndag. Bland annat har jag hunnit med ett flertal shoppingdagar, massa MM-kvällar (men inte en enda på en måndag), en bowlingmatch, skor-och-löv-foton, lite deppighet över olika saker men också mycket lycka och glädje. Och så några koppar te, förstås.Bästa: Många roliga kvällar, att det börjar bli kallare (=gosiga kläder), att vi har börjat va i fotostudion på de lektionerna och KIK-diskussioner.
Mindre bra: Massa plugg och annat tråkigt, att det börjar bli så mörkt (=dåligt ljus) och att inte veta. Och förkylning.
Kärlek: Att återupptäcka boxhead, wey
Oförglömliga/minne:
 Insparken, hela den kvällen var grym.
Humör: Till största del, bra! Tror jag.
Låt: Bruno Mars – TreasureCapital Cities – Safe And SoundDaniel Adams-Ray – Precis som jagArmin Van Buuren – This Is What It Feels Like
Bästa kväll/dag/helg: Hade en inte alls speciell men ändå jättemysig kväll med bästis, och helgen i helsingborg med ellen i början av månaden var också härlig.
Skratt: Haha jadu johanna.. vi behöver inte gå in mer på det här, inte än iallafall.
Uppskattning: Fina vänner och fin familj.
Kick: När man inser hur långt man har kommit.
Lärdom: Använd keps!
Feel-good-moment: Star for Life-konserten, det var jättekul och man kände hur man faktiskt gjorde något bra med tanke på alla pengar som vi tillsammans med alla som kom gav till projekten där nere.
Beroende: Himym & Harry Potter-böckerna.
Hat: Missförstånd och att ångra sig.
Godaste: Vatten ♥
Längtan: Östersjöutbytet, höstlovet och jultider.

 


Kommentarer
Skrivet av: Olivia Heinbäck

sv: Hihi tack!!

2013-09-30 @ 20:24:26
URL: http://oliviaelli.blogg.se/
Skrivet av: Sabina Decireé

Jag älskar Daniel Adams- Rays låt precis som jag, så fin! :)

2013-09-30 @ 21:43:34
URL: http://decireeinthecity.com
Skrivet av: Amanda [SPONTAN]

Lät som att du haft en härlig månad :)

2013-09-30 @ 22:10:06
URL: http://spontan.blogg.se

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0