7 saker som gör livet lite enklare1. Kramar - Behöver väl inte direkt förklara varför, jag tror att ni förstår.

2. Tv-serier - Allvarligt talat, vem gillar inte tv-serier? Det finns inte mycket som är skönare än att helt försvinna in i någon annans liv för ett par timmar och glömma bort det som är jobbigt i sitt egna, om det nu är så. Att känna igen sig och inspireras, underhållas och skratta, det är det bästa. Speicellt sena kvällar när man egentligen borde sova, hihi.

3. Min fjärrutlösare till kameran - Fick den här lilla saken i julklapp förra året och jag förstår inte hur jag tidigare klarade mig utan den. Den är perfekt att ha när man ska fota exempelvis självporträtt, istället för att springa som en idiot fram och tillbaka för att starta självutlösaren och sedan upptäcka att skärpan ändå blev helt fel, kan man bara ställa sig tillrätta, slappna av och klicka på knappen. Finns bland annat att köpa här och kostar 249:-, glöm bara inte att kolla så att den fungerar med just din kamera. Tips från coachen.

 
4. Kanel - På allt och till allt. Rekommenderar att testa det med keso och på müsli, men i havregrynsgröt är det också för gott. Får julkänsla direkt, hehe.

5. Frukost - Äter frukost varje dag, och har alltid gjort det. Utan det fungerar inte Emilia resten av dagen. Älskar även helgmorgonar då jag kan sitta och läsa tidningen samtidigt med och veta att jag har tid nog.

6. Min ziperall - Pappa gav mig min ziperall/onepiece i maj 2011 och sen är välanvänd sen dess. Världens gosigaste plagg och man känner sig verkligen som en jättebebis. När jag är sjuk är det det enda jag bor i. Eller efter en dusch när det är småkallt ute, mhm.

7. Dip-in Nagellacksremover - Utan tvekan den smidigaste ta-bort-nagellacks-saken jag någonsin testat. Kostar inte mer än vad de vanliga flaskorna gör men går så mycket fortare, kommer aldrig byta tillbaka till pads och sån vätska. Så det är ett hett tips, burken finns överallt och kostar max 50kr.


Kommentarer
Skrivet av: ida. ♛ [fotografi och hästar]

åh kramar, så sant hahah :'DDD

2013-09-30 @ 20:16:18
URL: http://prinsesc.blogg.se
Skrivet av: Ida Bjelkert

Massa mysiga tips!

2013-10-01 @ 08:48:59
URL: http://idabjelkert.blogg.se/
Skrivet av: elin wahlberg

fin lista :)

2013-10-01 @ 16:00:42
URL: http://elinwahlberg.blogg.se/

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0