Månadens.. (september)

Sammanfattning: September månad har gått så sjukligt fort, jag inser det nu i efterhand när jag läst igenom alla inlägg här på bloggen. Skolveckorna flyger förbi och helgerna likså, fyllda med olika saker från fredag til söndag. Bland annat har jag hunnit med ett flertal shoppingdagar, massa MM-kvällar (men inte en enda på en måndag), en bowlingmatch, skor-och-löv-foton, lite deppighet över olika saker men också mycket lycka och glädje. Och så några koppar te, förstås.Bästa: Många roliga kvällar, att det börjar bli kallare (=gosiga kläder), att vi har börjat va i fotostudion på de lektionerna och KIK-diskussioner.
Mindre bra: Massa plugg och annat tråkigt, att det börjar bli så mörkt (=dåligt ljus) och att inte veta. Och förkylning.
Kärlek: Att återupptäcka boxhead, wey
Oförglömliga/minne:
 Insparken, hela den kvällen var grym.
Humör: Till största del, bra! Tror jag.
Låt: Bruno Mars – TreasureCapital Cities – Safe And SoundDaniel Adams-Ray – Precis som jagArmin Van Buuren – This Is What It Feels Like
Bästa kväll/dag/helg: Hade en inte alls speciell men ändå jättemysig kväll med bästis, och helgen i helsingborg med ellen i början av månaden var också härlig.
Skratt: Haha jadu johanna.. vi behöver inte gå in mer på det här, inte än iallafall.
Uppskattning: Fina vänner och fin familj.
Kick: När man inser hur långt man har kommit.
Lärdom: Använd keps!
Feel-good-moment: Star for Life-konserten, det var jättekul och man kände hur man faktiskt gjorde något bra med tanke på alla pengar som vi tillsammans med alla som kom gav till projekten där nere.
Beroende: Himym & Harry Potter-böckerna.
Hat: Missförstånd och att ångra sig.
Godaste: Vatten ♥
Längtan: Östersjöutbytet, höstlovet och jultider.

 

2013-09-30Igårkväll hade jag lite feber och mådde inget vidare alls, men jag samlade ändå ihop mina krafter och orkade med två timmars måndagsmys, efter många om och men om vi ens skulle ses. But we did, och det var mysigt. Som vanligt. Fina vänner det där. Men jag var seg. Gick därför och la mig med en tveksamhet ifall jag skulle orka upp och gå till skolan idag, men konstigt nog vaknade jag oväntat pigg och hyfsat frisk, så det var bara att åka dit. I med alvedon och voila. Så visst, man har väl haft roligare dagar, men det var helt okej ändå. 

Nu ska jag äta mat och sen gräva ner mig i samhälls- och svenskaböckerna igen. Kanske titta lite tv också. Och skriva september-summeringen! Kolla in senare. Pöss.

7 saker som gör livet lite enklare1. Kramar - Behöver väl inte direkt förklara varför, jag tror att ni förstår.

2. Tv-serier - Allvarligt talat, vem gillar inte tv-serier? Det finns inte mycket som är skönare än att helt försvinna in i någon annans liv för ett par timmar och glömma bort det som är jobbigt i sitt egna, om det nu är så. Att känna igen sig och inspireras, underhållas och skratta, det är det bästa. Speicellt sena kvällar när man egentligen borde sova, hihi.

3. Min fjärrutlösare till kameran - Fick den här lilla saken i julklapp förra året och jag förstår inte hur jag tidigare klarade mig utan den. Den är perfekt att ha när man ska fota exempelvis självporträtt, istället för att springa som en idiot fram och tillbaka för att starta självutlösaren och sedan upptäcka att skärpan ändå blev helt fel, kan man bara ställa sig tillrätta, slappna av och klicka på knappen. Finns bland annat att köpa här och kostar 249:-, glöm bara inte att kolla så att den fungerar med just din kamera. Tips från coachen.

 
4. Kanel - På allt och till allt. Rekommenderar att testa det med keso och på müsli, men i havregrynsgröt är det också för gott. Får julkänsla direkt, hehe.

5. Frukost - Äter frukost varje dag, och har alltid gjort det. Utan det fungerar inte Emilia resten av dagen. Älskar även helgmorgonar då jag kan sitta och läsa tidningen samtidigt med och veta att jag har tid nog.

6. Min ziperall - Pappa gav mig min ziperall/onepiece i maj 2011 och sen är välanvänd sen dess. Världens gosigaste plagg och man känner sig verkligen som en jättebebis. När jag är sjuk är det det enda jag bor i. Eller efter en dusch när det är småkallt ute, mhm.

7. Dip-in Nagellacksremover - Utan tvekan den smidigaste ta-bort-nagellacks-saken jag någonsin testat. Kostar inte mer än vad de vanliga flaskorna gör men går så mycket fortare, kommer aldrig byta tillbaka till pads och sån vätska. Så det är ett hett tips, burken finns överallt och kostar max 50kr.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0