Månadens.. (oktober)

Sammanfattning: 31 dagar är förbi, och de har gått fort med. Förstår knappt var alla dygn tar vägen då man tycker det går så sakta så sakta när man sitter där och lyssnar på litteraturhistoria halv tio på morgonen, men sedan plötsligt ifrån ingenstans är lektionen över och sen ligger man i sängen och ska sova igen  och senare inser man att det blir november imorgon och att 2013 också börjar ta slut. Woopsie, den var man inte beredd på liksom? Men så är det iallafall. Det bara flyyyger förbi, och i just oktober tack vare mängder av prov, en massa planerande av olika saker (inklusive stress) och ett par sleepovers, bland annat.Bästa: Att man kan gå runt i myskläder varenda stund man är hemma utan att svettas ihjäl, att man börjar tända mer och mer ljus överallt, långkoftor och att jag har en bra klass som ofta gör den segaste dag till en helt okej sådan.
Mindre bra: Himla massa plugg i samhällstvåan, rättare sagt hela tiden, och man bara skjuter upp och skjuter upp alldeles för länge. Och sen är jag inte på topp i allmänhet heller.
Kärlek: Mina kära älskade vänne och familj ♥.
Roligt minne:
 Vattenkrig tihi, eller hur adis?
Humör: -
Vill ha:
Den perfekta gosiga halsduken och tights som inte kliar (hittar någon detta, hör av er). En stadig regelbunden inkomst vore också fint.
Låt: Veronica Maggio – Hela husetBirdy – People Help The PeopleGavin DeGraw – Belief - Live From Soho
Bästa kväll/dag/helg: Alla mina sena kvällar med en bra tv-serie på datorn, mys. Sen var det mysigt i måndags också.
Panik: Måste.börja.plugga.mer.till.körkortet. 
Feel-good-moment: När allting fungerade på Ellens födelsedag - tåget gick, vi hann i tid till skolan, överaskningsfesten förblev en överaskning och kladdkakorna var ätbara, haha.
Svaghet: Att ta kort på höstlöven, har säkert tusen bilder på mina fötter bland dem, så galet onödigt.
Beroende: Min bästa spellista ♥.
Hat: Tömma över bilder från kameran & beslutsångest.
Godaste: Havregrynsgröt med russen + rostad macka med ost.
Längtan: Jag har ju taggat december hela månaden nu, så om jag skriver något annat vore det en lögn. Advent, glögg, snö, julklappshandla osv osv.
Stolthet
: Bakat bullar huhu.


Stand by me.


goingar!

Hemma från en regning heldag med kycklinggryta, modellera och jultidningar uppe hos kusinerna och nu ska jag hem till Kajsa för att spendera kvällen där. Hörs imorgon!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0