Lägg din i hand i min i vårkvällen.

vw

Åh, livet är på topp idag. Efter skolan åkte jag och några goa tjejer ner till osudden för solning, bad, volleyboll och töntiga lekar i vattnet (hiiyaaah!), efter det snabbt hem och ner till stan då årets karneval börjat. Tittade på dansande vänner i solen. Nu är jag och Ellen hemma hos mig, har bytt om, och ska vidare till konstgräset för att spela fotboll och va med massa andra. Ikväll väntar grillning hemma hos henne också. Fullt upp hela dagen också, väldigt spontant och så bra som det kan bli.

Vi hörs imorgon snyggingar, njut av livet, puss.

Du kan gå din egen väg.Nu är jag nästan ännu gladare än vad jag var igår, detta har nämnligen varit en bra dag. Var i skolan för lunch och hållbar utveckling-diskussion som inte kunde gått bättre (woho), sen åkte jag hem och låg ute i solen nån timme, såå härligt. Och ännu härligare när man visste att många andra satt inne i skolan och svettades haha, skadeglädje var det va? Har även skrivit klart min.sista.uppsats.i.ettan och nu gör jag och Ellen klart hennes uppgifter också. Filmer, artiklar och massa prat. Ganska oeffektivt. Men det är teamwork på högsta nivå, så är det när man varit bästisar sen man var tre år gammal.

Burst into colours.God morgon solstrålar, är vädret lika underbart hos er som hos mig? Just nu visar vår termometer 31° ute, visserligen ligger den på en svart metallplatta mitt i solen vilket gör att den kanske är lite missvisande, men äsch, vad gör det? Skönt är det iallafall.

Inledde denna halvt lediga dag med i frukost i solen, sen var jag ute och fotade lite men det blev inga höjdarbilder direkt, så nja, vet inte hur värt det var. Nu håller jag på att snabb-läsa in mig på hållbar utveckling och energi eftersom jag snabbt ska ner till skolan och diskutera det med min lärare för att typ, fästa ett betyg eller så, och sen ska jag hem igen. Vilken oerhört jobbig dag detta är.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0