Express yourself.Hej och godmorgon finisar. Jag är så så så trött just nu, kom hem mitt i natten igår (efter en väldigt bra kväll jag skriver mer om senare) och skulle upp tidigt för att gå till kyrkan idag, och sen blev det ju minus den där sommartids-timmen också. Perfekt att den var just nu också. Inte. Så det har väl inte precis blivit de där obligatoriska åtta timmarna man egentligen behöver inatt, haha.

Men, jag är envis och morgonpigg, så jag tänker klara mig utan att sova något mer förrän ikväll. Eller, jag kommer inte ha något val. Påskmiddag med hela pappas släkt väntar och jag har liten kusin som kommer kräva underhållning hela dagen. Blir mysigt. Och gott. Farmors mat, mhm.
Ha en fin dag allihopa!

Virkade små kycklingar.När jag första gången skulle testa att virka sa jag att det absolut aldrig never ever in my life skulle vara någonting för mig. Men det var det visst. Det är jättemysigt och perfekt tidsfördriv i bilen eller framför tv'n. Lite tant-varning, kanske det, men sakerna man gör blir ju söta iallafall, haha.

Happy easter.God morgon alla, och glad påsk! Känns inte direkt som det när man tittar ut, men äsch, allt handlar ju inte om vädret. Solen skiner ju iallafall, trots att snön ligger kvar på marken.

Hur som helst, min dag är ganska fullspäckad. Ska handla med johanna om en halvtimme och sen göra pastasallad inför kvällen tillsammans med henne. Ska bli.. intressant haha. Efter det väntas lunch med familjen, lite påskäggsletning ute i trädgården & sist av allt så blir det påskfest hemma hos Blomman ikväll med massvis av trevliga personer. Tror detta kan bli en riktigt bra dag faktiskt. Vi hörs senare, pöss!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0