Månadens.. (juni)

Hänt så mycket bra den här månaden och jag har hunit med en massa, vilket är ashärligt (oftast iallafall). Tiden precis innan och i början av lovet är ju den bästa, då mår man bra alltså. Tyvärr kan jag dock inte få med allting i en sånhär kort liten sammanfattning, men hela fina juni finns att läsa hääär för den som vill.Bästa: många fina sommarkvällar med olika vänner (grillning, på sjöholmsbryggan osv), badat en massa, min klass, fått sommarlov, lyckad midsommar och så.
Mindre bra: blogg-torka + brist på tid
Vän(ner): ååh alla, det suger att så många är bortresta eller jobbar nu
Framgång: överlevde ettan på gymnasiet, jobbat en vecka
Stolthet: betygen
Humör: väldigt varierande, men mestadels bra!
Låt: Oskar Linnros – PlåsterHåkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Bästa kväll/dag/helg: göteborgshelgen med shopping, håkan hellström och bästa tjejerna.
Minne: natt-naken-doppen
Skratt: när johanna skulle lära mig och ellen att dansa sista kvällen ihop, det måste ha varit en fin syn.. pappa skrattade iallafall.
Upptäckt: tältning är inte så hemskt, second hand-butiker
Godaste: jordgubbar, kanel
Konstigaste: hur jag mitt i allt började lyssna på julmusik en dag (det var mysigt)
Hat: skoskav av ballerinaskor, skoskav av flipflop, skoskav överallt 
Lärdom: hur man packar väskor
Beroende: att kladda med vattenfärg och tuschpennor 

 

Never go faster than your guardian angel can fly.


gulliga tack-presenter från igår
 
Halloj. Befinner mig numera på hemmaplan igen, i mitt eget hus, i mitt eget rum, och det är så så så skönt. Har kramats med familjen, ätit mammas mat och även träffat en bästis och pratat en kortis nu ikväll med. Precis vad jag behövde, speciellt eftersom vi alltid lyckas tajma våra olika saker på sommaren så att den ena åker när den andra kommer hem, haha. Men men, tur att världen är tekniskt välutvecklad så att man kan stay in touch ändå.

Nu ska jag äta mackor med mamma, sen skriva resumén för juni så att den kan komma upp senare ikväll. Hörs så, pöss!

Lördag 18:14

 
Igår: jobbade tre timmar på morgonen med att passa barnen, men fick sedan helt plötsligt ledigt resten av dagen, och bestämde mig därför för att ta bussen in till Halmstad. Hade världens otursdag där inne med beslutångest över varenda plagg (som nu övergått till varför-köpte-jag-inte-ånger), en missad buss hem och som den sista droppen - äckelfågelskit i håret. Det var nästan ironiskt hur det hände, haha, men det går vi inte in på mer. I vilket fall som helst var jag inte jätteglad då, kom en liten tår till och med eftersom jag bara inte orkade mer, men som tur var kan jag skratta åt det nu i efterhand. När jag sen väl kom tillbaka hit blev kvällen iallafall bra, kvällsbadade och tittade himym.
 
Idag: hade mina sista jobb-pass och faktiskt, en väldigt bra dag. Har insett att jag trots allt kommer sakna mina kidz och hela gården, synd bara att jag inte kommit på det förrän nu, efter att jag jobbat klart hehe. Nu väntar bara avslutningskonsert med samuel ljungblahd, avslutningsmiddag med alla och sen en goood natts sömn innan jag åker hem till värnamo igen. Ska bli sååå gött. Saknar min familj. 

Men först väntar en bra kväll. Ha det fint!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0