Månadens.. (februari)

  
 
Bästa: att få åka lite skidor igen, att få resultat osv.
Mindre bra: det där med att övningsköra aktivt och ofta har väl gått sådär..
Framgång: måste nog säga skolan här
Längtan: vår och converse varje dag
Låt: Right the Stars – Give It All, NEEDTOBREATHE – Washed By The Water - Acoustic Version
Bästa kväll/dag: hade en mysig helg med ellen i början
Känslor: mestadels good
Mysigaste: aww att väckas av mina småkusiner
Minne: "valentines day" tror jag + 20/2-2013
Skratt: idag haha, ellen spillde lite vatten om man säger så
Upptäckt: hårspännena tidigare idag, årets upptäckt
Godaste: gröt på morgonen
Hat: is (no comments)
Lärdom: håll i dig

   

Whatever you do, do it good.


Labrinth – Express Yourself

Tja. Det här med att blogga halv tio på kvällen varje dag känns väl sådär.. jag tänker alltid att på kvällarna, då ska jag ta det lugnt, titta på film eller läsa typ, men det slutar alltid med att jag ligger framför datorn ändå haha. Yey. Det enda jag har gjort idag känns det som. Skrivit på datorn. Pluggat. Eller rättare sagt, inbillat mig att jag har pluggat! Har inte fått speciellt mycket gjort idag. Men sådana dagar kan man också ha.

Nu insåg jag precis att det är sista februari och att jag inte ens börjat på min månads-sammanfattning, så ah, nu vet ni vad jag ska göra. Sen ska jag sova tills det blir freeedaaaaag. Babbel-inlägg. Pusshej.

Hela livet var en lögn.

Hittade nyss denna bilden på Antonias blogg, som i sin tur hittat den på sin systers instagram.. chockerades och skadades svårt av denna information. Förlåt mig. Men nu vet vi iallafall sanningen. Och kan börja göra rätt.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0