Månadens.. (december)

Sammanfattning: December är ju i allmänhet en av årets bästa tider för alla oss som älskar vintermys, hemmakvällar och julen över huvudtaget. Har levt i någon slags konstant bubbla under dessa dagar, gått luciatåg, tändt adventsljus, sjungt julkonserter, slagit in paket, bakat godis och bytt klappar med både familj och vänner. Pluggat det sista, gått klart halva gymnasiet, haft långa dagar men också tagit lov. Nu återstår bara ett riktigt bra nyårsfirande och senare en grym födelsedag efter 12-slaget, wey. Hejdå 2013 och välkommen 2014.Bästa: All övningskörning jag hunnit med, att fatta saker, smarta småbarn, mammas jul-te, att det numera börjar bli ljusare och den sköna känslan som funnits överallt. Bra förklaring Emilia, tack tack.
Mindre bra: Bloggtorka och oinspirerat skrivande + att jag ofta bloggar om kvällarna innan jag ska gå och lägga mig vilket gör att allt blir ganska rörigt. Upptäcker alltid det i efterhand och det är så frustrerande för då har man ju redan hunnit läsa det.
Kärlek: Familjen 
Förändring/framgång: Viljastyrka & bloggens utseende, woop woop.
Roligaste; Halkbanan!! Att sitta själv i en bil och sladda lite var inte fel alls, det kan jag lova.
Tråkigaste: Trötthet och seghet. Och riskettan.
Bästa kväll/dag/helg: Skolavslutningsdagen eller luciahelgen eller självaste julafton. 
Favoritstund: Antingen i Växjö med Ellen & Jojjo när vi gick och sjöng halva vägen till ica eller en kväll när Lexi var här. Eller när vi satt hemma hos Jojjo och skulle börja klippa håret, vi var extremt nogranna haha.
Vill ha: S n ö   t a c k
Humör: Mys-humör med vissa upp- och nedgångar.
Irrations-moment: Omtåliga pepparkakshus.
Låt: The Goo Goo Dolls – All That You Are Klingande – Jubel - Radio Edit
Lyckostund: Alla gånger man kommer in i värmen efter att ha varit ute länge eller om någon lånar ut sina vantar till en och hela världen blir tusen gånger bättre.
Skratt: Hi-i'm-zac-efron-and-this-is-how-you-walk-sassy-you-gotta-workit-workit-workit-FIERCE!
Godaste: Clementiner.One end is another beginning.


Hej och god morgon alla, då var det 31 december, nyårsafton, 2013's sista dag och även min sista dag som sjuttonåring, oh my. Tänk att 365 dagar har gått så fort men samtidigt så långsamt, det är galet. Tusen saker har förändrats och jag är inte alls samma person som jag var för ett år, men detta på ett bra sätt. Gjort misstag och framsteg, haft kul och inte, mått bra och mått dåligt, upp och ner precis hela tiden. Just nu är dock riktningen uppåt och jag är peppad på att hålla den så. Wihi.

Annars så händer inte mycket för tillfället och jag går mest och väntar på att det ska bli sent nog för att börja göra sig iordning. Runt fyra ska jag hem till bästis för att starta kvällen med tjejmiddag och sedan får vi se var alla tar vägen efteråt. Vid tolvslaget tänker jag iallafall vara utomhus, se alla fyrverkerier, vara med vännerna och samtidigt försöka få till den bästa möjliga start på 2014, vilket jag hoppas ni också får. Gott nytt år på er, ha en underbar kväll, puss ♥ 

Bag-bag-baggy-bag.Fick en assnygg vardags-väska av farmor i julklapp eftersom min gamla hängt med ett tag nu och därför behövdes bytas ut. Ledsamt nog lossnade axelremmen på ena sidan under den andra minuten jag använde den första gången, så jag måste ner på Lindex och byta den till en hel istället. Men sen så, ny favorit.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0