Månadens.. (september)

    
Man har ju gjort roligare listor, haha. Men men, så kan det gå.

Bästa: Att det börjar bli höst på riktigt (ja, jag gillar hösten) - fina färger, mycket mys och så :).
Sämsta: Pass.
Framgång: Fått ut lite tankar i bloggen och fått respons.
Nedgång: Att uppdateringen och allt här bara sjunker och sjunker.
Längtan: Åka skiidoor!
Låt: Stiftelsen – Ur balans, Gavin DeGraw – Chariot
Känslor: Berg-och dal-bana, upp och ner.
Tankar: En hel del.
Minne: Första gången jag körde på "riktigt" bland folk, den känslan haha.
Skratt: " I mustache you a question, but I'm shaving it for later"
Lärdom: Spara alltid allting ifall att strömmen skulle gå.
Godaste: Inte squash iallafall, huh.
Hat: När mobilen dör lagom till att man sätter sig i bilen..
Beroende: Citron-te och one tree hill.


Jööönköpiing.


Jag och min normala lillebror, han ärver nog allt av mig, hihi.

Hej på er! Har inte hunnit uppdatera er idag (trots att jag faktiskt tänkt det) då jag, lillebror och mamma styrde bilen mot jönköping för IKEA och A6 ganska tidigt. Kom inte hem med en endaste liten grej trots att jag var supertaggad på att handla innan vi kom fram, haha. Men det är ju verkligen så, de gånger man tänkt shoppa hittar man ingenting och sen när man bestämt sig för att inte göra det så vill man ha allt man ser. Himla typiskt, men that's life ju. Hade iallafall en bra dag där uppe, min familj är bäst!

Nu ska jag snart ner och dricka te och titta på gamla videos med mamma. Jag som liten, deras bröllop, allt möjligt sånt. Skrattar ihjäl mig lite varenda gång. Ha en fin kväll hörrni!

00:22

Första mobilbloggen genom blogg.se-appen, laddade ner den precis, det blir ju spännande å se hur detta kommer publiceras (eller om det ens publiceras alls..). Litar inte på tekniken längre, alltid går något fel haha. Speciellt med blogg.se. Men vi får ju hoppas!

Annars har jag inte mycket att säga nu heller, har hft en bra lördag, med fotbollstittande, tv-tittande och nu avslutad med några timmar hemma hos John. Kom hem för en stund sen, och är dötrött nu, så jag kommer somna typ, direkt. God natt & sov gott allihopa! :)


Tidigare idag.

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0