Månadens.. (juni)Bästa
: Tyskland, stockholmsresan med klassen, skolavslutningen, midsommar
Sämsta: Onödiga missförstånd
Framgång: Gick spökhus för första gången, fast grönans då..
Låt: Right the Stars – Best Days of Our Lives
Oförglömliga: Cykelturen hem från city gross med midsommarmaten, haha!
Ord: "go", "säg inte till mig då"
Bästa kväll/dag: Sista kvällen med klassen uppe i stockholm ♥
Känslor: Upp o ner
Minne: När vi precis kommit hem från stockholm, man är helt slut, och jag, Ellen och kajsa sätter oss på mitt hallgolv och börjar fixa med lösnaglar trots att vi ska upp typ fem timmar senare?
Skratt: "Skumt skum"
Godaste: Grillat, jordgubbar och keso + mosad banan
Insikt: Det blir aldrig som man tror, vilket är både bra & dåligt
Hat: Vädret nu det senaste, vill ha lite sol
Beroende: One tree hill ♥


Be right back.


Ett år sen i stugan.

Hej på er! Solen skiner faktiskt ute idag och nu när jag kollar vädret veckan framåt ser det helt okej ut, tack och lov. Då blir det att packa ner shorts och sommarkläder ändå, inte bara myskläder och sånt som det verkade bli först, haha. Jag åker som sagt till stugan idag (om nu någon har kunnat missa det) med planerna att förhoppningsvis leva lite sommar-liv, ska bli härligt, bästa stället på jorden. Så detta inlägget är mest för att säga hejdå på ett tag, kanske att jag hittar internet någonstans där borta, men troligtvis inte.

Så ja, ni får ha det så bra  - vi hörs när vi hörs! ♥

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0