Månadens.. (december)

   

Bästa: Förändrar mig till en bättre emilia, haft kul med nya och gamla vänner, hade en mysig jul och fått många fina julklappar osv osv.
Mindre bra: Varit trött i stort sett varje dag nu på lovet och skjuter upp saker hela tiden, inte bra.
Framgång: Överlevde 2012-12-21, yäh
Längtan: Vår (de senaste tre månaderna har det varit vinter, nu vill jag ha vår, aldrig nöjd hah!)
Låt: Imagine Dragons – Demons, Lifehouse – Between The Raindrops
Bästa kväll/dag: 29/12 hemma hos john
Vän: Lärt känna en ny finis, undlaten/sammie/tanten/ollie.
Känslor: pepp-pepp
Konstigaste: "Inception.."
Minne: Nyår, tror jag iallafall.
Skratt: "poop-art" haha, johanna alltså..
Upptäckt: Upptäckt och upptäckt, jag har återupptäckt U2.
Godaste: Ehm.. hasselnötter?
Hat: När kortet inte funkar på nyårsaftonsförrmiddagen, tack till det och city gross
 
   

Something ends and something else beginns.


Den här dagen har visst gått den också, nästan för fort. Hinner inte med allt jag skulle göra utan det är lite stressigt nu. Ska strax iväg och hämta upp Johanna innan vi åker hem till Amanda och göra oss fina inför kvällen som kommer spenderas ute i Bor med tre-rätters middag och trevligheter med ett par vänner från Livslust, hoppas på en rolig kväll! Får se om vi åker in till stan och firar in 2013 och min 17-årsdag, där eller om vi stannar kvar i metropolen, haha.

Jag önskar er alla iallfall en underbar kväll och ett riktigt gott nytt år, puss på er!
Vi hörs imorgon..

2 0 1 2Januari - Mars: Gjorde mina första och sista cupcakes, fyllde 16, drack te i mängder, jag och fyra tjejer till hade utklädnings-onsdagar ett par gånger (sjukt kul, tveksamt hur moget), åkte skidor i åre och hestra, lekte i snön, njöt av att våren kom, spelade draw something, hittade en stridsvagn under en powerwalk och hade kul i skolan med älskade klassen med disco för småbarnen och sånt dära.April - Juni (tiden då allt kul hände hihi): Skrev nationella prov för glatta livet, drog till käringanäs några dygn på påsklovet och spelade krocket, var i tyskland på gospelfestival med Livslust, på klassresa i huvudstaden, firade valborg i varberg och besteg berg, tränade hit och dit, övningskörde, hade en grym danskväll med alla 9'or, tog spexfoto, slutade nian, fick sommarlov, jobbade och firande midsommar.


Juli - September: Hade lov och var i stugan, halmstad, på europapark och i köln, tyskland med familjen, bastade och badade nere på osudden, var på strandgårdsläger, jobbade några veckor, började gymnasiet och lärde känna underbara nya människor och hängde en dag på liseberg med amanda.
Samtidigt hade jag en svacka i både livet och på bloggfronten så uppdateringen glesnade ett dag där med, men började publicera lite längre texter som kompensation!Oktober - December: Hösten kom, vintern kom. Livlust sjöng konsert på en stor konferans här i värnamo under höstlovet, hade många mys-kvällar med olika människor, tittade på x antal one tree hill-avsnitt, fotade lite med kajsa en dag, sjöng lucia, tittade som resten av sveriges befolkning på portkod varje tisdag, var i helsingborg med mamma, fick jullov och var i jkpg efteråt, hittade min nya poose, klädde granen och firade jul. Och svackan jag hade började avta och bloggen återuppstod, haha.

Kort sagt har detta året gått högt upp men även långt ner och ibland hängde man knappt med. Men nu är jag på fötter igen och är redo för 365 nya dagar som ska användas på bästa sätt.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0