Outdated, overrated.

 
Hallå på er, fick lite blogg-sug såhär på fredagkvällen så det blir ett snabbt inlägg ändå, yä. Har dock inget speciellt att skriva alls, ligger i sängen och gör ingenting typ, tänker tillbaka lite på sommaren, lyssnar musik (tips där uppe) och funderar på andra sådana djupa saker. Redan september imorgon, och därmed fyller jag sjutton om fyra månader och arton om sexton. Hjälp alltså, haha. Måste övningsköra snart igen tror jag, annars kommer jag aldrig ta körkort..

Som tur var blir det inte nu, utan istället väntar fångarna på fortet. Ni får ha en fin kväll så hörs vi imorgon med lite nya inköp och så. Sov gott! :) ♥

Månadens.. (augusti)

Jag säger det direkt - det har hänt så galet mycket den här månaden på alla sätt och vis, både privat och inte, så denna resumén gör inte augusti rättvisa, haha!

 

Bästa: Strandgårdslägret, och att få träffa alla kompisar igen, guld ♥
Sämsta: Bloggen har väl inte funkat precis så bra som jag önskat - jag har tappat sugen lite i omgångar och ja, that sucks. Har inte heller haft ork att skriva så mycket som jag velat, men det blir så ibland, och det är nödvändigt. Tyvärr.
Framgång: Fiskat för första gången, även om det inte nappade :)
Längtan: Jul/advent/lucia/vinter/höst
Låt: Ed Sheeran – Drunk
Oförglömliga: Börjat gymnasiet.
Bästa kväll/dag: Liseberg med amanda!
Känslor: ---
Konstigaste:
Sprang runt med blöja på huvudet och fångade ägg på stranden under lägret, det kanske inte är det normalaste man har gjort?
Minne: Sista natten i korsningen, nattbaden vid bastun
Skratt: "You can try to bind me, but i ain't gonna hold" - Flypaper
Lärdom: Basta inte utan tillgång till dricksvatten. 
Godaste: Kanel..
Hat: Tåg som åker ifrån en när man springer längs perrongen, usch
Godaste: Alltså.. köttbullar (a)

   

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0