Månadens.. (april)Bästa:
Det börjar bli varmt på riktigt och att man njuter av det sista i nian
Sämsta: Allt omkring gymnasiet, för mycket pengar som gått åt (hehe) och att klassen snart ska delas..
Framgång: Jobbar lite dessa dagar, och att första doppet är avklarat
Låt: The Last Goodnight – Pictures Of You
Oförglömliga: Tog bort rälsen, äntligen
Ord: "brutesk" eller "driiiver du?"
Vän: Svårvalt.
Lärdom: Jag ska inte ta hand om att marinera köttet
Bästa kväll/dag: Danskvällen ♥
Känslor: Förvirrande men bra
Minne: Käringanäs & varberg
Skratt: När vi skulle få upp den där himla kokosnöten haha!
Beroende: Skype & morötter
Godaste: Senap haha!
Hat: Brist på tidOne day I looked up, and there you were.


Favoriten just nu, nostalgi.

God morgon på er,
hoppas ni har sovit gott och att ni fortfarande gör det, haha. Jag hade gärna fortsatt om jag hade kunnat, men det är lite stress här så sovmorgonen fick offras idag igen.

Från och med nu har jag nämnligen en timme på mig innan jag måste åka mot stationen och innan dess ska allt packas och jag måste fixa lunch att ta med mig.  Har lite problems med vad som ska med i väskan och inte men äsch, det är bara två nätter så jag klarar mig nog på det mesta. Det ska bli mysigt iallafall, spendera en "helg" med vännerna i Kajsas stuga vid havet. Laga mat, åka in till stan, ev. titta på någon eld och bara umgås, hehe.

Finns inget uppkoppling där så bloggen kommer stå tom, men vi hörs på tisdag när jag kommit hem. Ha det super, puss!

Every stranger is a possible friend.Grand Samarkand visade sig ha jubileum idag, vilket passade super då det var erbjudanden och rabatter i nästan varenda affär, aldrig fel det. Trots det lyckades jag ändå hålla i pengarna hyfsat bra och inte handla för mycket, men ett par nya jeans och en mintgrön t-shirt blev det allt. Lyckad dag, helt klart.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha krånglat med tågbiljetter inför varberg imorgon (som vanligt, den där himla maskinen på stationen funkar inte) och om några minuter åker vi hem till Thelins för att vara där ikväll. Fullt upp just nu, men det går faktiskt. Ha det!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0