Månadens.. (oktober)Bästa:
Arguineguin
Sämsta: Vissa skoluppgifter, hej teknik-svenska..
Framgång: Får väl säga skolan här också - orienteringen och prov som gått bra :)
Låt: Third Eye Blind – The Background
       Phil Collins – Something Happened On The Way To Heaven
Oförglömliga: Våra fina "genvägspromenader" genom skövde nu i helgen (mer om dom kommer sen haha!)
Humör: Bra om man bortser när jag är trött, blir visst inte så glad då har jag hört!
Bästa kväll/dag: Ellens födelsedag var härlig!
Tårar: Bara till filmer och så :)
Ord: "hola senioritaa!"
Lärdom: Lita inte på Ellens "lokalsinne" om du vill komma fram i tid
Vänner: Detta är alltid så svårt att välja, man är ju med alla sina vänner, så ja tänker minsann säga allihopa!
Minne:
Face to Face tror jag det blir :)
Skratt: "varför stannar en klocka när man kastar den i marken?
            "pratar ni om bögar?"
Godaste: Mhm, chokladmoussegrejen jag åt nu ikväll.. och hotellmaten.. och kanske vaniljté?Någon som har nån ny idé på "kategori" till dessa månader, börjar ta bort en del onödiga nu och vill ha nya?

Underbart gott tips!

Mmm.. måste bara berätta om vad jag åt innan ikväll! I min familj är "halv åtta hos mig" ett program som flitigts följs och förra veckan gjorde en tjej chokladmousse till efterrätt. Det såg så grymt gott ut att mamma och brorsan gjorde det igår så det fanns kvar till mig att äta idag. Hade ganska stora förväntningar när man tänker på vad deltagarna tyckte, men jag kan bara säga, den levde upp till dem! Vit choklad varvad med mörk och toppad med hallon. Underbart var ordet. Receptet finns här och det är värt tiden..!

Mörk och vit chokladmousse
Ja ni ser ju?!

Från mousse till ett nytt ämne, nuläget. Tänkte som sagt inte sitta mer vid datorn men jag är som jag är. Kom på att det är sista oktober så ville skriva månadresumeén, den är pågång. När den är klar, då blir det sängen! Imorgon kommer jag sova länge, tack för höstlov!

Sov gott kära bloggläsare!

kom, jag öppnar upp mitt liv för dig


Mötet igårkväll, lite folk där ja..

Hej på er! Nu är jag hemma från Skövde och Face to face. Eller ja, för lite mer än en timme sen rullade bussen in i Värnamo. Jag tänkte först blogga massvis ikväll med bilder från spanien och från helgen, + några andra inlägg jag har ideér på, men jag känner att jag är alldedes för trött för det just nu så det får vänta. Att komma hem från utlandet en onsdag, jobba torsdag och fredag och sen direkt åka på en fullspäckad ungdomskonferans där sömn inte prioriterades jättebra tar på krafterna alltså. Så allt det där får bli imorgon. Kan bara säga att Face to Face har leverat denna helgen och jag är så glad att jag åkte.

Nu; mat, tv'n och sen min älskade säng!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0