månadens.. (juni)

Kan säga att jag aldrig haft såhär svårt att fylla i månadens saker, har hänt så sjukt mycket roliga saker och alla får inte ens plats.. Men jag gör mitt bästa :]Bästa: Sommaravslutningen, dagen och kvällen och allt ♥
Sämsta: Alla mygg den där kvällen i williams stuga.. och jag saknar min riktiga mobil
Framgång: Betygen, konsten att packa resväskor och att jag börjat träna lite :)
Låt: Jimmy Eat World – Kill
Sms: Alexanders "VGD?"
Oförglömliga: Sleepover'n hos ted (står inte med i bloggen men 18-19 juni), käringanäs med ellen och Humör: Bra fast varit väldigt trött dagarna efter avslutningen..
Bästa kväll/dag: Nationaldagen, först på näsudden och sen pizzakväll hos mig :)
Känslor: Att livet är rätt gött ändå
Tårar: Kommer inte på några speciella gråtstunder.
Vän: Väljer da girls amanda, ellen, kajsa och antonia
Minne: Halmstad ♥♥
Skratt: Jadu, ska man välja ett?
Léende: De söta leendet man får av att använda webcameffekterna.. kolla bilden längst ner till vänster
Godaste: Marabou Caribbean, sjukt god
Ånger: Har inga vad jag vet :)


honey, i'm home!

Hej på er, nu är jag tillbaka på bloggen "normalt" igen, iallafall ett tag! Varför jag inte bloggat nu på länge är för att jag dels firat midsommar (fast det visste ni ju redan) hemma hos Kajsa med hela kompisgänget. Sen åkte jag och th upp till våra familjer på strandgården och spenderade resten av helgen där. På söndagkvällen åkte min familj direkt till stugan varifrån jag kom hem ifrån för några timmar sen. Har haft riktiga toppendagar!

De första dagarna var jag bara med familjen och släkten men i tisdags morgon kom ellen, kajsa och amanda ner också. Vi har gjort hur mycketsom helst på bara tre dagar, bland annat shoppat järnet, fotat, stekt på tylösand, åkt bussar hit o dit, solat, ätit korvbröd med smör (huur gott som helst), ätit massa annat gottigt, cyklat runt och ja, det finns mer att nämna men det är tråkigt att läsa så vi skippar det. Lite bilder kommer nog upp senare. Sjukt underbart har vi iallafall haft det, bästa dagarna på väldigt länge. Minnen alltså.. Idag tog dock de fina dagarna slut och vi tog tåget hem till värnamo igen. Men tack så otroligt mycket för dagarna!


Tisdags inne i stan :)

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0