those were the best days of my life

God kväll. Ska strax stänga av här o gå o lägga mig, fast lär inte somna på ett tag eftersom jag sov ganska länge idag.. Men nångång kommer jag väl ge mig och följa med till drömmarnas land ;). Dagen blev tillslut en Kajsa-Emilia-dag och en dator-tv-film-dag. Väldigt mysigt. Har sett både Fullt hus och Twilight, gillar båda :). Har även hunnit med att trixa lite med fotoramen och ladda in nya bilder på den, najs najs. Och lite gitarr såklart!

Nu ska jag ladda för en tisdag full med skola och annat. Vi hörs imon!

   
La in en massa härliga sommarbilder så nu rullar 2010's bästa dagar i ramen!

Studeiee

Idag är det studiedag. Då borde man studera. Men nä, inte jag. Vi har bara en läxa till nästa vecka, vilket är sjukt skönt.. Istället kommer Kajsa. Hon kom visst nu. Hon går i trappan. Vi hörs sen!


Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0