Månadens.. (december)Bästa:

Att livet bara rullat på, de dagarna med snö, många bra kvällar med kompisar och mycket skratt. Och att det var december och jul med allt vad det innebar :)
Sämsta: Att det inte blev någon "riktig" snö-jul!
Framgång: Betygen får jag nog säga, vissa ämnen blev jag ganska förvånad över så det måste ju vara en framgång!
Låt: Howie Day – Collide - Acoustic Version
Sms: Edin och jag har haft trevliga konversationer..
Oförglömliga: Nördarnas återkomst
Humör: Det har funkat.
Bästa kväll/dag: Skolavslutningen och växjö med klassen
Känslor: "Mysiga" haha
Tårar: Kom väl ibland..
Ord:veeeet vi, det var ju kuuuul, hoooolaaa
Lärdom:
Glöm inte minneskortet till kameran om du ska någonstans.
Vänner: Anton & Victor för deras insats på avslutningen
Minne: Ikväll lär bli ett minne hoppas jag ju..
Skratt: "skaka sparris", "röda BH"
Godaste: Hmm.. julgodis/pepparkakor?


new years eve

Hej på er!

Har haft fullt upp hela dagen fram till nu. Gick upp för sent och trodde klockan var halv tolv när den var ett, woopsi. Klockan två var jag hos Ellen och blev sminkad, perfekt att ha en kompis som är grym på sånt när man inte är något underbarn själv.. Tjejerna skulle träffa några till och fixa lite innan resten av oss kommer dit vi ska vara ikväll, så därför gjorde de sig helt klara, medan jag i lugn och ro satt och glodde framför Ellens dator, hehe. När de åkte drog jag hem och nu ligger jag mest och väntar på att tiden ska gå. Plattat håret och så, men ingen idé att göra mer än.
Längtar tills ikväll bara, kommer bli g-g-grymt!

Jag hoppas ni får en jättebra kväll allihopa, och ett riktigt gott nytt år! Bloggar imorgon när jag kommit hem nån gång.


Kajsa o Ellen, hur fina är de  itne?

nyårsfundering

Varför är det just på natten mellan december och januari som människor släpper sina gamla misstag, tänker tillbaka på året som gått, tänker att nu får vi en ny chans och ger sig själv löften om en nystart?

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0