månadens.. (april)Bästa
: Vädret!
Sämsta: Lite smågnäll här o var..
Framgång: Tänka positivt!
Låt: Pillar – Sunday Bloody Sunday (In The Name Of Love Album Version)
Sms: Dikterna på Kärleksarmen-kvällen, fick väldigt fina svar :D.
Oförglömliga: Sleepover hos victor, yeeah.
Lärdom: Fick en lektion i grillning av victor i k-näs, så grillning säger vi väl!
Humör: Jodåå.
Bästa kväll: Libanonkvällen var ganska härlig den.
Känslor: Fram o tillbaka
Tårar: Har väl kommit några gånger, ja.
Ord: Hola!
Vän: Får väl bli victor, rasse eller anton då :p
Minne: Käringanäs ♥
Skratt: Chip-chip på tåget hem från växjö.
Léende: Huh?
Godaste: S'mores, mmmm..
Ånger: Nä sånt tråk ska vi inte ha med här.


har fastnat i plugget

Tumblr_ljpk1ftncw1qcao06o1_500_large
weheartit

Hej igen. Sitter och skriver på ett skolarbete just nu istället för att vara ute i det fina vädret, sådär kul. Och det går inte bra heller. Jag ska ha en text om Robert Louis Stevenson och en ganska stor bokrecension om "Skattkammarön" + muntlig redovisning på både klar till onsdag innan vi åker på lägret.. Och jag är inte klar med någon alls! Usch, dumma skola.

Men har iallafall kommit en bit nu dehär två timmarna jag suttit och läst och skrivit så nu tänker jag ta och byta om, städa toaletten åt mamma (inget kul det) och sen får vi lite gäster ikväll! Ha en bra valborg, eller vad man säger!

13:56


käringanäs..

Heey, hur mår ni? :D

Själv mår man toppen - vädret är underbart! Gårkvällen började sådär då jag bland annat steg snett hela tre gånger i den där dumma skogen, mitt lag förlorade med sisådär 4000 poäng + att jag var på ganska dåligt humör.. Men sen när vi kom till kyrkan och hade haft andakt (kajsa, amanda ♥) så kokade några av oss te och låg och mös (haha säger man så?:p) i sofforna och pratade om allt och inget. Åkte inte hem förrän halv två.

Därför tänker man ju att jag borde sovit ganska länge idag, men nä, vaknade halv nio och kunde inte somna om. Så typiskt. Så gick upp och åt frukost, städade rummet och sen ner på stan o mötte upp Kajsa. Kom nyss hem därifrån och nu ska jag äta lunch!

Laterooo.


Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0