ska snart dejta kudden ...

Men ska uppdatera snabbt först! Idag har jag bl.a.

- Tryckt upp en massa smålappar att dela ut på mossle och trelleborg ang. discot!
- Delat ut ovanstående lappar på trelleborg.
- Saknat Ellen på håltimmen och tyskan.
- Haft tre timmar no.
- Varit på en RIKTIGT BRA stämbandsövning!
- Sjungt mig hes på ovanstående :p
- Trängts i affärer med varenda tjej i hela värnamo känns det som.
- Och slutligen, efter många försök tagit på in på nyheter24's hemsida och börjat titta på kenza&tyrashow!

Det sista gör jag just nu. Och för att jag ska hinna se klart innan jag måste gå och lägga mig så kan jag inte blogga mer. Så sov gott, vi hörs imorgon! :)


nåååågra lappar...
Någon hade kommenterat att jag har uppdaterat dåligt denna veckan, och jag vet, det har jag. Men det har varit riktigt skönt. Och jag vill inte att bloggen ska vara det som kommer först, utan mer som en rolig hobby :) och jag tycker 1-2-3 inlägg per dag + svar på kommentarer är mer än bra ! Kram

tjejkväll och lite annat

Halloj! måste vara ett av de fulaste sätten att säga hej på..

Är precis hemma från skolan och ska strax äta mellanmål  med Kajsa. Sen ska vi hem till Ellen och lämna lite mattesaker till sjuklingen, hem till Kajsa och lämna grejer och till sist ner till Missionskyrkan på stämbanden vid halv sex! Efter stämbanden stannar vi kvar nere på stan och går på tjejkvällen :). Bloggar när jag är hemma därifrån, vi hörs!


nyss :p

100929

Hej hopp!

Ni fattar inte hur kallt det har varit här i värnamo idag. På morgonen när jag gick till skolan hade jag på mig två par strumpor, två par vantar, en lite tunnare men varm jacka, min vanliga jacka, halsduk och mössa. Och jag övervägde att ha tights under jeansen, jag lovar! Men jag tog det inte, kändes lite överdrivet eftersom det inte ens är oktober än.. Som tur var var det varmare inne i skolan än ute, för en gångs skull har de lyckats med värmen! Vanligtvis brukar det vara helt hopplöst, antingen för varmt eller för kallt. Men aja.

Onsdagens ämnen är engelska, svenska, idrott, slöjd, so och till sist matte. En halvbra dag alltså. Några kul, andra inte. Bäst idag var iallafall so:on, vi håller på med egna partier och jag är med Ellen. Tyvärr så var hon sjuk idag så jag fick jobba på egen hand. Gjorde "misstaget" att sätta mig vid Victor och Mirnes och det enda jag kan säga är att dom killarna + mig = diskussion. Jag var helt hes efter för att jag hade pratat så mycket, haha.

Efter skolan var det snabbt hem till mig och lämna väskor och hem till Kajsa och äta och ner till kyrkan på konfa. Det var kul precis som förra gången ;). Kommer bli ett toppenår!

Nu ska jag ner och titta på tv och kanske svara på lite kommentarer. Sen ska jag sooova. Imorgon är en ny dag :)

 

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0