soligt vinterland

Hej på er! Jag har verkligen haft en superbra dag! Redan när jag hoppat ur bilen och skulle gå den sista biten blev det mer skuttande, vilket inte var så smart eftersom jag halkade sen :p men jag slog mig iallafall inte. Sen när jag kom in i skolan sa jag typ hej till alla och var helt sprallig och glad! Det har suttit i hela dagen, och jag har verkligen varit på bra humör:)

I skolan var det inga speciella lektioner men på no'n exprimenterade vi med olika alkoholer så av någon anledning blev hela klassen lite flummigare än vanligt, kan det bero på att hela rummet var fullt av olika giftiga vätskor? Nädå inte alls, hehe. Efter skolan gick jag och tjejerna hem hit i solskenet och Kajsa fick sina presenter från mig och Ellen. Sen åkte vi snabbt hem till Ellen och lämnade hennes väska och så och sen samma sak med Kajsa. Sen åkte vi ner till stigs och jag och Ellen bjöd på födelsedagslyxfika. Vi satt och bara mös och snackade om allt möjligt i nån timme, och sen fick vi cykla hem igen. Nu ska jag ta och plugga matte innan jag går till Ellen. Det blir sleepover där inatt för att det är filmkväll med konfan så det är smartare om vi sover på samma ställe. Men nu måste jag gå, puss!


SNYGGING!

Grattis Kajsa, fjorton år!Kajsa,

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få ♥

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS HA EN UNDERBAR DAG!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0