Regn både inne och ute

Hej hej! Har haft en helrolig måndag trots lång skoldag! Började med klassråd, sen fysik, efter det matte (31.67766..!! :D) och sen lunch (inte gott :S). Efter lunch var det tyskaprov och jag tror det gick ganska bra, det kändes så iallafall :) Sen hade vi håltimme och sist kemi vilket var dagens bästa lektion (som vanligt!). idag skulle vi testa nödduschen, och ni kan ju gissa hur det gick? Lite blött på golvet bara ;) Sen skulle vi göra ett "detektivarbete" till vår bok CSI Green Valley genom att doppa små pappersbitar med färg på i vatten och få färgen att stiga (se bilder) men det gick typ inte så bra :) Men det var kul, dagens bästa! Sedan åkte jag och Ellen och Kajsa hem hit i regnet och spelade Eye Toy :P


Anette blev lite blöt :D


Det skulle alltså INTE bli såhär ;DPlugg

Nu har jag suttit i en hel timme och pluggat grammatik, glosor & en massa annat och känner att nu får det räcka! Provet imorgon får helt enkelt gå som det går :)

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0