London calling!

Sista inlägget nu, sedan blir det nog inte fler förrens på lördag :) vi åker inatt/imorgon, planet går 06.45 så då får vi vara på flygplatsen typ två timmar innan, alltså 04.45. Och därför åker vi hemifrån typ halv tre :S

Jag kan nästan lova, jag kommer försöka sova på vägen till gbg eller var det var vi skulle, men jag kommer inte lyckas. Sen på flygplatsen kommer jag va astrött men vara tvungen att fixa en massa saker men så fort vi kommer på planet blir jag plötsligt aspigg och är vaken hela resan. Men när vi kommer fram blir jag trött igen och pallar inte göra någonting ^^ hoppas hoppas det inte blir så, jag vill ju vara pigg och redo att utforska stan när vi kommer fram! Men aja. Medan jag är borta kan ni ju alltid kika bak i arkivet, kommentera lite gamla inlägg eller
ställa frågor i min frågestund och så lyssna på denna underbara låt! Ha det gött!

idag

Ska sluta tjata om min frågestund nu ^^


Måste börja med att tacka den som fixat det undebaaara väädret!:D<3 idag tror jag det har varit runt 25 grader trots att vår termometer visade 35 grader idag på morgonen, hehe. Den är nog inte helt frisk. Men men. Idag har jag som sagt varit på osudden och sett Ellen, Kajsa, Victor och Rasse bada och ha det asskönt i vattnet medans jag inte fick bada av en anledning :( de var assegt eftersom jag blev halvt död i solen. Vi grillade korv och marshmallows till lunch och sen vid fyra åkte vi och köpte glass och sen hem :) mysigt precis som jag sa innan.

bloggar senare ikväll.
Nedräkning

Inatt, inatt, inatt!

Nu är det inte ens ett dygn kvar! Jag åker hemifrån senast halv tre inatt (så ska man ens gå och lägga sig?) och planet går kvart i sju. Framme runt nio i svensk tid, alltså vid åtta i londontid! Längtar längtar!

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0