*brist på rubriker*

Hej hej :)

Har precis ätit lunch och ska strax dra igång med att packa lite. Jag sover hos Ellen inatt så uppdateringen kommer ligga på minus ikväll och imorgon. Ledsen för det men Kajsa och Ellen tycker fortfarande inte om när ja vil blogga och kvällarna och jag förstår dom. Däremot älskar dom är blogga här själva :P kanske att jag ber dom blogga ikväll istället ;)

Men men. Vi var nere på stan innan för att Kajsa behövde regnbyxor till lägret och när vi ändå var nere passade vi på att bara gå runt lite. Fast vi hade antagligen åkt ner iallafall eftersom det är marknad och det är lite av en oskriven regel i värnamo. Jag hittade en skitsnygg skjorta på hm iallafall och nu ligger den här bredvid :) visar den senare för nu måste jag packa ihop och cykla ner till Ellen.

Kram, bloggar ikväll eller imorgon (L)


31:a juli

Goood morning!

Jag sitter i pyjamas men borde byta om för att jag känner på mig att Ellen snart kommer undra när jag kommer ;) Vi ska ner till Kajsa och sen ner på stan på marknaden. När vi varit där så MÅSTE jag hem och städa (förlåt att jag tjatar om det hela tiden^^) och sen ikväll ska jag nog sova hos Ellen med dom två :)

Men nu måste jag sticka, pusshej :)

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0