Äntligen / 21:25

Hej! Blogg.se har hackat hela dagen så har inte kunnat blogga idag. Jag kom nyss hem från Missionskyrkan och Samuel Ljungbladhs konsert och har precis sett Hasse vinna Robinson. Jag försöker komma in på Robinsonsajten för att ställa min grymma fråga till vinnaren men verkar inte komma fram. Det är väl överbelastat just nu. Min fråga skulle iallafall vara : Vilket är ditt bästa skönhetstips? :P

Konserten var jättebra. För er som inte vet vem Samuel är kan jag säga att han är den som sjunger i Let''s Dance. Tyvärr filmar tv4 aldrig de som sjunger men så är det iallafall! Nu ska jag lägga in bilderna från i torsdags och igår!


Två nya t-shirts

Hej!
Jag ska berätta om helgen, men inte just nu. Måste g¨och äta snabbt innan jag ska iväg till tonår. Men slänger in två bilder på mina nya t-shirtar jag köpte idag:
Melissa och Joakim

Eftersom vi dansat bugg i skolan sökte jag lite snabbt på skoj på bugg på youtube och fick fram detta videoklippet! Melissa och Joakim från Växjö var världsmästare i bugg 2008. Här är de från EM samma år:


Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0