Jag hatar strykjärn

Hej hej!

Angående rubriken så skulle jag nyss stryka en tunika till mig men råkade bränna mig på strykjärnet. Och nu, trots att jag spolat fingret i kallvatten aslänge gör det fortfarande skitont! :'( Jag gör dagen i snabbrepris:

- Skjuts till skolan av kajsas pappa
- Svenska
- Vikarie på slöjden
- Inställd idrott
- Lunch
- Engelska, läsning hela tiden
- Matte, fick provet (gick bra :D) & delade ut kolaburkar
- Hem hit med tjejerna
- Umgås med ---:---
- Bränna sig på strykjärnet
- Tonår
-
SOVA!!
- Till jkpg med :Onsdag / 19:49

Hej hej! Det regnade innan idag, tyvärr. Jag vet att jag har sagt att jag vill ha vår och det vill jag men jag vill slippa "slaskdelen" ^^

Efter att jag hade ätit kom mamma hem och körde ner mig, Kajsa & Ellen till stan. Jag skulle lämna in mina glasögon och de skulle fixa Kajsas id-kort. Sen körde mamma oss till Kajsa och jag var där till halv sju. Vi gjorde verkligen inget vettigt utan lyssnade nästan bara på musik och snackade hela tiden. Nu ska jag packa ner lite grejer tills imorgon, vi ska spela snörugby igen!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0