Nyårsafton

Då var 2010's sista dag här, även min sista dag som fjorton, och jag har en massa att göra! Nu vid elva ska jag åka och handla tills ikväll, sen hem och äta och kanske blogga lite och så, sen kommer Ellen och sen åker vi hem till en kompis och är där heeeela kvällen och sen sover vi över också!:D Eller, sover och sover.. Vi är där under natten också ;)

Sen kommer mamma och hämtar mig och precis efter det kommer min moster, hennes man och min lilla kusin och äter lunch här. Lite senare kommer mormor, morfar, farmor, farbror, hans fru och mina andra kusinen för att fira mig! Så den dagen blir inte heller så lugn om man säger så :p

Och som ni nog fattar blir min uppdatering inte alls bra dessa två dygn, men jag tror de flesta bloggarna tar små pauser under jul, nyår och så vidare. Men jag ställer in något tidsinställt, annars får ni ha en superduperasbra kväll och start på 2011!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0