nu blev det kvällen ...

Hux flux hej hopp, när blev klockan så mycket?!

Jag har just tittat klart på FPF (fångarna på fortet för er som inte fattade ;d) och ska snart fixa iordning mig inför kvällen. Innan idag har jag haft matte, tyska, håltimme där man njöööt i solen och sen sist schemaläggning i gitarr :) på måndag börjar jag spela igen, ska bli skitkul! Efter skolan rensade jag, Kajsa och Ellen som sagt Ellens gaderob! Fråga inte varför. Sen fick dom sin lilla skrattattack, det slutade med att dom kom in helt röda i ansiktet och börja sjunga "men men men men men men men men men uuuuuuuh"? Ni vet soundtracket till two and a half men? Vackert var det iallafall tjejer ;)

När vi var klara med gaderoben njöt ja och Kajsa lite i solen ute på Ellens fönsterbläck, älskar att sitta där! Hon vet inte hur lyckligt lottad hon är som har det så! Sen gjorde jag och Ellen tyskaläxan och sen åkte jag hem :)

Nu ska jag borsta tänderna och sånt och sen sova. Imorgon taggar vi för skolfoto! Vi hörs när jag kommer hem.
tre bilder från dagen...

härligt väder!


matte ...


Jag och fina Kajsa!

just nu

Jag är hemma hos Ellen och vi har rensat hennes gaderob.
Fast inte allt, för Ellen har ont i foten så hon är typ handikappad :D:D
Kajsa har klätt ut sig till indian.
Hon och Ellen skrattar sönder åt något dom inte berättar för mig.
Men det har något att göra med läpsyl?
Jag lyssnar på musik.
Livet leker.
Bloggar senare idag.


Kajsa och jag nyss (L)
nattis

Amanda: Gina ofc! :D:D skrev ja inte det? :P
Nu har jag precis tittat klart på fångarna på fortet, stör mig på att blogglaget inte är förräns nästa säsong D: nu ska jag borsta tänderna och sånt och sen sova :)


Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0