nu blev det kvällen ...

Hux flux hej hopp, när blev klockan så mycket?!

Jag har just tittat klart på FPF (fångarna på fortet för er som inte fattade ;d) och ska snart fixa iordning mig inför kvällen. Innan idag har jag haft matte, tyska, håltimme där man njöööt i solen och sen sist schemaläggning i gitarr :) på måndag börjar jag spela igen, ska bli skitkul! Efter skolan rensade jag, Kajsa och Ellen som sagt Ellens gaderob! Fråga inte varför. Sen fick dom sin lilla skrattattack, det slutade med att dom kom in helt röda i ansiktet och börja sjunga "men men men men men men men men men uuuuuuuh"? Ni vet soundtracket till two and a half men? Vackert var det iallafall tjejer ;)

När vi var klara med gaderoben njöt ja och Kajsa lite i solen ute på Ellens fönsterbläck, älskar att sitta där! Hon vet inte hur lyckligt lottad hon är som har det så! Sen gjorde jag och Ellen tyskaläxan och sen åkte jag hem :)

Nu ska jag borsta tänderna och sånt och sen sova. Imorgon taggar vi för skolfoto! Vi hörs när jag kommer hem.
tre bilder från dagen...

härligt väder!


matte ...


Jag och fina Kajsa!

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0