Min fredagkväll ser ut såhärDet blir chips, tacopaj, film och FRIDA för hela slanten! Kom nyss på att jag borde tvätta håret också men äsch, jag fixar det imorgon! :D Ha en bra kväll! :)

Klocka / Tips!

Sitter och tittar på Top Model 11 men det är paus så jag slänger in ett snabbt tips
på en klocka jag nyss klickade hem:

GrandSand Klockor  i gruppen One Day Offers hos  (GSBLACK2r)

Alla har väl sett platsklockorna i olika modeller och färger och jag har varit sugen på en riktigt länge! Men idag slog jag till eftersom bellme.se hade sitt specialerbjudande på dem hela helgen. Så 249 spänn betalade jag för denna! De finns i tio olika modeller och kostar 249-299 kr styck!


Stämbanden, tjejkväll & valborgBilden ovan tog jag för exakt ett år sedan. Vädret var underbart och det var ca 25 grader ute. Så är vädret inte idag. Det spöregnar, himlen är grå och löven har inte ens kommit fram på träden än :(

Igår hann jag inte blogga för att efter skolan var jag med Ellen & Kajsa, sen hade jag Stämbanden och direkt efter utvecklingssamtal! Sen när vi kom hem från det insåg jag att det faktiskt var idé att åka ner till stan eftersom det var tjejkväll så jag cyklade ner och var där med Ellen tills nio. Och därefter pallade jag inte blogga :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt och i eftermiddag har jag inget speciellt planerat precis som i resten av helgen. Det kommer troligtvis bli en myshelg med regn, böcker & datorn. HÄRLIGT! :D<3

Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0