Skoljoggen ...

Tjenare.
Skoljoggen idag då. I år skulle alla elever starta sammtidigt. Det gick ju inte speciellt bra. Gröndalsskolans 600 elever + liten grusväg + skoljoggstart = inte bra. En del blev ju nedtrampade och sånt, som tur var ingen av mina kompisar. Efter vi hade sprungit (eller småjoggat + gått) åkte vi hem till Kajsa och duschade, så skönt! Sen så var vi kvar där tills hon skulle på piano. Hemma gjorde jag so.läxan, åt mat och nu sitter jag här och har ont överallt, igen. D:
Bra låt. :)

Tisdagskväll

Hellou hellou. Efter att Amra plattat mitt hår fick vi skynda oss till skolan eftersom det tog ett bra tag! Vi övade för projektet på tyskan, och såg på film på musiken. Sen åt vi mat och läste i biblioteket innan vi åkte hem. Kajsa skulle vara med Matilda så jag och Ellen åkte ner på stan. Hon köpte skor, jag köpte ingenting. På vägen hem stannade jag och lånade böcker, hemma gjorde jag engelskan och nu logade jag precis ut från facebook. Ikväll blir det Idol, eller vad tittar ni på?


Ellen is a car! :P xD

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i ohälsosamma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0