Lördagskväll

Hej hopp! Har precis ätit upp kvällsmaten (jag skriver visst alltid efter att jag har ätit!) och allt godis, heheh. Efter att vi hade varit hos farmor ganska länge åkte vi till värnamos kyrkogård och tände ljus på min gammelmorfars grav. Det var väldigt fint med alla ljus och så + att det var fullmåne. Sen åkte vi hem, åt mat och nu har resten av familjen bänkat sig framför tv:en med körslaget. Själv stannar jag nog här vid datorn.

Ha en trevlig kväll!

Hos farmor

Hejsan!
Vi har precis ätit nu,så jag passade på att blogga innan efterrätten. :P Blåbärspaj, mums! Idag ¨på förmiddan var vi i kyrkan på Alla-helgons-gudtjänst och sen la vi blommor och tände ljus vid farfars grav. Nu var det visst efterrrätt, så vi hörs ikväll.

idol.

Har precis gjort mig klar för sängen nu, att blogga blir det sista jag gör innan jag somnar. Har tittat på idol hela kvällen nu, Tove är grym! Tänk att hon bara är 16 år! Hoppas hoppas hon går långt! Nej, nu gäspar jag så nu blire sängen. God natt!


Ingen blogg imorgon troligtvis, är hos farmor hela dagen. :)

Emilia Pettersson, 21 år från Värnamo, Småland. Har en enorm förkärlek till fint porslin i stora högar, jordnötssmör i ohälsosamma mängder, långa promenader i skogen och att somna till ösregn utanför.

RSS 2.0