Lördagskväll

Hej hopp! Har precis ätit upp kvällsmaten (jag skriver visst alltid efter att jag har ätit!) och allt godis, heheh. Efter att vi hade varit hos farmor ganska länge åkte vi till värnamos kyrkogård och tände ljus på min gammelmorfars grav. Det var väldigt fint med alla ljus och så + att det var fullmåne. Sen åkte vi hem, åt mat och nu har resten av familjen bänkat sig framför tv:en med körslaget. Själv stannar jag nog här vid datorn.

Ha en trevlig kväll!

Hos farmor

Hejsan!
Vi har precis ätit nu,så jag passade på att blogga innan efterrätten. :P Blåbärspaj, mums! Idag ¨på förmiddan var vi i kyrkan på Alla-helgons-gudtjänst och sen la vi blommor och tände ljus vid farfars grav. Nu var det visst efterrrätt, så vi hörs ikväll.

idol.

Har precis gjort mig klar för sängen nu, att blogga blir det sista jag gör innan jag somnar. Har tittat på idol hela kvällen nu, Tove är grym! Tänk att hon bara är 16 år! Hoppas hoppas hon går långt! Nej, nu gäspar jag så nu blire sängen. God natt!


Ingen blogg imorgon troligtvis, är hos farmor hela dagen. :)

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0