Grattis Kajsa 13 år!

Hipp hipp hurra, Kajsas födelsedag! Tyvärr fick jag inte vara med och sjunga i skolan eftersom jag var hos tandläkaren men jag tror att du förlåter mig! ;) Hon har iallafall fått en ny mobil, örhängen, armband och lite andra grejer. :) Säg grattis till henne nu!

         
Lite olika bilder på dig (och Ellen) från 08/09

Nu, about my day! Dagens roligaste händelse var helt klart sista NO-lektionen och Anette skulle visa hur några olika ämnen reagerar tillsammans med vatten. Hon tog en liiite för stor bit Natrium så när hon släppte ner biten i vattnet började den brinna! HUR BRINNER NÅGOT I VATTNET?! Men det gjorde den iallafall! :P Sen började det "poffa" och "explodera" lite smått innan biten tillslut försvann. Hehe, det var lite kul. :D


Första advent

Hej hej! Det blev lite uppdatering iallafall, eftersom vi inte åker ner på stan och julskyltningen riktigt än. Typ vid fyra. Sen åker vi direkt till våra kompisar och dricker glögg, äter pepparkakor och har det trevligt. Kyrkan var kul, det var jättemycket folk eftersom det var första advent men gudtjänsten var inte så lång. Efter blev det fika med John, Amanda, Ellen, Edward och några till. :)

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0