God morgon på er !

God morgon ! Idag känner jag mig på glatt humör. Jag vaknade tidigt, jättetidigt. Och satte på John Tucker Must Die. Den är bara bäst!  Så min dag har börjat bra. I eftermiddag ska min lillebror ha kalas så då ska jag vara med. Sådär kul.
Igår var det förresten marknad. jag tror jag glömde att berätta det. fastän mina kompisar var på fairplay, eller är på fairplay, så blev det en lyckad dag. Åkte själv ner på stan, men efter en halvtimme fick jag sms från Hanna. Vi bestämde att träffas och gå en sväng tillsammans. Så vi vå höll ihop i kanske 4 timmar. Jag köpte en rosa,svart sjal, en film & såklart godis.
Tack för dagen Hanna ! <3

Sedan var det ju Earth Hour igår. Min familj släckte ner hela huset och spelade Bondespelet med en massa ljus tända runt oss. Mysigt !
Nu ska jag skriva lite, på en av mina noveller.Hajjda ! ^_^

Go Laila !

Wow, vilken kväll det var igår. Let´s Dance finalen var ju helt ... jättekul och bra.  Blev väldigt förvånad när Magnus vann, eftersom jag tycker Laila håller en mycket bättre klass än han. Efter Lailas shownummer så trodde jag vinnarplatsen för dem var självklar. Men icke sa nicke.
Davids dans var ju också en höjdpunkt. Jag trodde aldrig han kunde dansa så bra ! Han kanske skulle vara med själv ... ;)
Fastän Magnus vann, så är Laila min vinnare. Heja ! :)

Let´s Dance 2009

Utegympa & Stämbanden

Hej hopp på er !
Vi har haft så fint väder på sistone här i Värnamo. Solsken och verkligen jättehärligt. Jag har gått runt i Converse. Men självklart bestämmer sig molnen för att släppa ner en massa snö. Turligt nog har ganska mycket smält nu men lite är kvar. Iallafall, när de är sånt här väder måste man ju ha utegympa. Så idag spelade jag fotboll i underställ, mjukisbyxor, T-shirt och jumper över. + mössa och vantar. Jättekul. Fast man såg nog inte så vacker ut ... ;)

Om en halvtimme ska jag dra iväg till Stämbanden. Sen blir de hem och göra matten.Vi hörs imorgon.
Jag vill ha sommar förresten.


Fotograf : Emilia Pettersson , alltså jag.

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0