Fotboll, svett & tårar

hellou. Kom nyss hem från jkpg, har varit där hela dagen med familjen. Brorsan spelade fotbollscup, men tyvärr så kom de tvåa konstigt nog! Men ni kämpade bra killar, trodde aldrig att ni skulle göra det där sista målet! Jag kan berätta snabbt om matcherna med ett citat som Cilla sa; Att se sitt barn spela fotboll är som att föda barn. Man hinner knappt andas.
Det tyckte jag lät kul! xd

Snart ska jag börja packa inför imorgon, då vi åker till stugan. Egentigen skulle vi åkt idag, men vi ångrade oss. Rätt skönt, då hinner man ta det lite lungt! Som jag redan sagt, kommentera medans jag är borta!

Förresten, idag fyller Lina Jonsson (www.linizh.blogg.se) 13 år! Läs hennes blogg och säg grattis! :D

Huvudvärk :(

Hej hej igen. En stund innan lunch låg jag ute i solen & hade det skönt, men sen när jag kom in fick jag världens huvudvärk! Solsting kanske? Vet inte faktiskt. Sen åt vi lunch och efter det följde jag med mamma och handlade tills ikväll då Thelins kommer hit. :D
Sen provade jag som sagt de sista klädesplaggen, och nu är jag äntligen klar med min resning, superskönt! Sen tittade jag på Hell's Kitchen från 18-19 och nu har jag inget speciellt för mig, väntar bara på gästerna. ^^

Imorgon åker jag förresten till Jönköping, min lillebror ska spela en fotbollscup och jag bestämde mig för att följa med. Sen när vi kommer hem därifrån ska vi packa och sedan åka till stugan där vi stannar i en vecka. Alltså, en vecka utan internet och blogginlägg. Men så fort jag kommer hem, då blir jag aktiv igen. Men skriv gärna en kommentar medans jag är borta.

Kram kram, så hörs vi kanske imorgon, annars om en vecka. Förresten, så får jag min räls då! :o om en vecka alltså. xd

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0