Stackars, stackars Kajsa ! :(

Jag måte bara få berätta vad som hände innan idag. Jag skulle ju som sagt vara med Kajsa. Vi hade jättekul, vi har ju inte träffats nu på hela lovet. iaf så bestämmde vi oss för att åka pulka. Klädde på oss och gick bort med dubbelpulkan och tefatet. Efter nån timmes åkning bestämde jag, min bror, och hon för att åka tuff-tuff-tåg. Jag och brorsan satte oss i dubbelpulkan och Kajja i tefatet. jag som satt längst bak i pulkan höll i Kajsas ben. Vi åkte iväg men plötsligt snurrade vi till så att Kajsa hamnade framför oss baklänges. Vi åker baklänges och plötsligt ser jag att vi kommer köra in i en metallstolpe.
Jag ropar att de ska se upp och lyckas svänga så att vi inte kör rakt på den. kajsa flyger iväg och stannar liggande på marken och bit bort. Vi tror hon skrattar men efter ett kort tag hör vi att hon gråter. Så vi skyndar oss fram och jag lägger henne i sitt/liggande läge. Hon hulkar och säger att hon har ont i benet när vi frågar. En mamma som var där kommer fram och kollar på smalbenet där  hon har ont. Vi ser inget ovanligt så vi försöker få hem henne liggandes på pulkan. Men det gå int så vi ringer pappa och han kommer med bilen och kör hem henne. När pappa kom hem berättade han att när de fått av skon var det svullet m.m. så nu är hon och röntgar. Hoppas inte hon brutit smalbnet :O

Älskar dig Kajsa, hoppas du blir bättre och skynda dig och ring när du krm hem !


Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0