Stan m. Kajsa & Ellen

Hejj. Tänk att jag åker imorgon. Tidigt. Klockan fem på morgonen. Jag satt nyss och läste Blondinbellas blogg och såg bilder från Branäs. Fastän jag inte ska dit så blev jag helt .. salig. SNÖ <3. Och i huset vi ska bo i , utanför Vemdalen, har internet, TV och bastu ! I Fjätervålen där jag har varit i 2 år så hade vi inget av de ..

Lite senare ska jag och mina kompisar ner på stan, det var väldigt längesedan nu. Jag måste köpa en tidning och lite godis tills imorgon. Fast JULIA har blivt så dyrt . 35 spänn för en tidning på 50 sidor tkr jag är dyrt. Spec. när några av sidorna bara är reklam. Men jag tror mamma betalar iallafall ;)

Igår så övade jag med bandet ( Kajsa + Ellen + jag ) för första gången på en månad. På mammas skola. För på gröndal blir vi bara överstrukna av niorna. Himla vårrock ! Det gick ganska bra, dock har vi bara en låt.  Men övning ger färdighet som man säger. Det gäller inkoppling av mickar också, elr hur tjejer ? ;)

Nej, nu måste jag nog klä på mig, Puss <3

Packning till Vemdalen

Tjaoo. Jag håller på att packa, till skidresan.Men ingen har väl sagt att man inte kan blogga samtidigt ? ;) Jag har insett att jag kommer behöva en resväska med bara saker att göra t.ex. i bilen ... En väldigt stor väska. Med många böcker och grejs i.Så nu måste jag fixa en sån väska. *letar reda på väska*

AHA ! Nu fick jag en idé ! Jag packar en del saker i dataväskan och resten i en annan väska . :D *jättesmart*

Detta gick visst inte så bra. Jag har inte packat nått än, fastnar vid datorn. Så hejdå på er. Vi hörs (L)

Hemma i sängen.

God eftermiddag. Nu är jag hemma från skolan. Eller, det har jag ju varit länge. Iallafall sen 14.40. Vi slutade 14.20 men man ska ju hem också ;) Kajsa och Ellen följde med mig hem som planerat. Den mesta tiden tillbringades i soffan där vi pratade tjejsnack.Jag spelade även upp ett nytt förslag på en låt till bandet och vi trixade lite med de. Ellen gjorde tyskaläxan också, vilken jag redan gjort. Skolan idag vet ni ju redan om.

Om ni inte redan visste det ( vilket jag tror ni vet ) så åker jag till Vemdalen på söndag. Det betyder att jag kanske inte kommer blogga förrän på fredag om ni har en riktigt otur. Det finns internet i stugan där  vi ska vara men jag tänker nog spendera tiden på att åka skidor istället. Ni förstår troligtvis varför .. :)

Nu ska jag repetera tyskan en sista gång. Kram <3


Emilia Pettersson, 23 år och ursprungligen från de småländska skogarna men är numera Uppsala-bo. Har varit ute och farit lite överallt i världen, men landade under 2018 och pluggar nu till fysioterapeut på heltid. Älskar solrosor, jordnötssmör, utflykter och dricker helt orimliga mängder te. Välkommen till min värld!

RSS 2.0