Sista dan som trettonåring

Anonym tjej om Skidåkning:
Hej!
Jag läser din blogg nästan varje dag, asbra. Snygg ny design! :D<3 Ska du göra någon årsresumé, det hade varit jättekul?

Svar: Ja, jag hade faktiskt tänkt det. Den kommer upp nån gång idag troligtvis! :)
Hej!
Några har säkert märkt att jag bytt design, hade lite problem med en del saker men nu tror jag att den funkar. Säg till om nått är konstigt! Vad tycker ni förresten om den? :)

Fortsätter inlägget med att berätta om Isaberg igår. Vi hade det superkul, speciellt när Kajsa och Ellen på nått sätt fastnar i varandra och trillar i skogen och det tar dem ca 5 minuter att ta sig upp! Jag filmade det, men den kommer inte upp här. Tog däremot en massa fina bilder, några kommer här;

    

Just nu längtar jag bara tills klockan tre. Då har vårt "gäng" som tradition att spela innebandy tillsammans så att man springer av sig innan nyårsfirandet börjar! :P Efter det åker vi hem, duschar, byter om osv. innan vi åker hem till de vi ska fira hos! Jag känner på mig att det kommer bli en väldigt  bra nyårsafton! :D Och efter midnatt är jag 14 år, wiho! :D<3 Skjut en raket för mig!
Kommentarer

Skriv! Skriv! Skriv!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för mig)

Blogg/hemsida:

Kommentar:

Emilia Pettersson, 21 år och ursprungligen från Värnamo, Småland, men just nu befinnandes 1600 mil söderut i Melbourne, Australien. Är svag för allting som innefattar jordnötssmör eller kokos, ösregn utanför när man ska sova, solrosor, mysiga caféer, långa promenader i skogen, djupa och mindre djupa samtal, utflykter, marknader, att utforska nya platser och mat i alla dess former.

RSS 2.0